Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 0-0 Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Βύρωνας

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες, Ελπίδα και ΑΟ Βύρωνας έμειναν στο 0-0, παίρνοντας έτσι τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις, με την Ελπίδα να προσπαθεί να πιέσει ψηλά και να κρατήσει τη μπάλα. Στην μοναδική καλή στιγμή στο 28′, ο Τριάντης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ έπειτα από την καλή πίεση του Ζιάι. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τριάντης από κοντά έστειλε την κεφαλιά άουτ. Στο 71ο λεπτό η Ελπίδα έχασε την πρώτη της μεγάλη φάση, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοτταρίδη, από κοντά Ντερτινής και Παππάς δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.
Στο 80ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση του Ζαφείρη από πολύ καλή θέση έφυγε άουτ. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ωστόσο ήταν για την Ελπίδα, όταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, πέντε παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν μόνοι τους μέσα στην περιοχή με μόνο έναν αντίπαλο, αλλά λίγο η ένταση της στιγμής και η ασυνεννοησία δεν τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν την τελική προσπάθεια. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, σφραγίζοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Ζιάι, Παππάς, Ντερτινής, Κολτούκης (74′ Ροκανάς), Κουνάδης, Φέκας (90′ Ζαμπέτης), Πάσχος (64′ Π.Σπυρόπουλος), Κοτταρίδης, Ζενιουνλάρι (90′ Παπακωνσταντίνου)

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ: Λεωνίδας Κουνέτας, Τριανταφυλλάκης, Καλαντζής, Κυρμάζογλου, Σκαρώνης, Δήμος, Ζαφείρης, Μπαλαφούτης, Τριάντης, Τσαβαλιάς, Χάγιας (61′ Βελισσαρόπουλος), Μπαλαούρης