Connect with us

Γ Εθνική

Εμειναν στο 0-0 Ηλυσιακός και Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Σπουδαίο βαθμό κατάφερε να πάρει στην έδρα του Ηλυσιακού ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος έμεινε στο λευκό 0-0 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας στο πρώτο τέταρτο δύο φορές με τον Ταχιράι, ωστόσο ο Δεσποτόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τον κίνδυνο. Ο Ηλυσιακός σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στο 21’ με τον Κράσι, αφού η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Δεσποτόπουλου.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ερμής Ζωνιανών, έβρισκε μέτρα στο γήπεδο και έχασε την πρώτη του καλή φάση με τον Κεφαλούκο στο 33’, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία των γηπεδούχων. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη ο Στέλιος Κοζανίδης είχε διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και η ομάδα του ήταν άψογη ανασταλτικά, αφού ο Ηλυσιακός απείλησε ελάχιστες φορές με του Κράσι να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες. Μάλιστα ο Ερμής Ζωνιανών στο 80’ έχασε μοναδική στιγμή να πάρει και προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Κεφαλούκος αστόχησε από καλή θέση.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το σύνολο του Στέλιου Κοζανίδη πήρε ένα ακόμα σημαντικό βαθμό φτάνοντας τους 10 στο πρωτάθλημα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χρηστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι, Μαρίνου (60’ Λέκκας), Τσέργας (71’ Ντούλος).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός, Ρουμπάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Πλιάτσικας (67’ Βιτώρος), Ρουζίνιο (46’ Τουρνάκης), Κωστάκης (39’ λ.τ. Κουκούλης), Κεφαλούκος, Σκουτέλης, Λίτσκας (46’ Γκελοσάνι).

Πηγή: Grandsport