Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εμειναν στο 0-0 Κηπούπολη και Ανθούπολη

Published

on

Σε ένα ματς με δύο πρόσωπα, Κηπούπολη και Ανθούπολη ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στο Περιστεριώτικο ντέρμπι.

Ετσι, οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, με ελάχιστες καλές στιγμές. Αντίθετα στο 2ο ο ρυθμός ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ, και τους φιλοξενούμενους να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές. Στο 61΄ο Κυριαζής βρέθηκε μόνος με τον Γονιδάκη, αλλά ο γκολκίπερ της Κηπούπολης επενέβη σωτήρια, ενώ στο 74′ από γύρισμα του Δράμη ο Κυριαζής και πάλι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Κηπούπολη είχε τη δική της τεράστια ευκαιρία στο 83′ όταν ο Τζαρέλας βρέθηκε απέναντι στον Αλεξόπουλο και σούταρε, με τον γκολκίπερ της Ανθούπολης να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 86′ μετά από φάση διαρκείας ο Κυριαζής πλάσαρε αλλά ο Κατσακούλας Π. έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 90′ ο Κακιώρης γύρισε τη μπάλα αλλά ο Γονιδάκηςε απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Τζαμαλή που ήταν μόνος σε κενό τέρμα.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γονιδάκης, Χαϊδάς, Πανίδης, Λουκάκης (85′ Κατσακούλας Π.), Σαββουλίδης, Καλαμοτουσάκης (78′ Κατακούλας Π.), Μπίσκος (88′ Θεοχαρίδης), Καλέμης (59′ Κούτρης), Τζαρέλας, Νένδος, Σταματογιαννόπουλος (78′ Ζαρναβέλης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Γκλεζάκος (75′ Μπαγετάκος), Λάσκαρης, Μακρής, Καλογερόπουλος, Δράμης (75′ Διονάτος), Πανούτσος, Ηλιόπουλος (59′ Τζαμαλής), Συριόπουλος (59′ Βαφειάδης), Ντούρο (46′ Κυριαζής).