Connect with us

Γ Εθνική

Εμειναν στο 0-0 Πόρος και Φωστήρας

Published

on

Χωρίς νικητή αλλά και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πόρο και τον Φωστήρα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Πόρος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει την εστία, όμως δεν βρήκε στόχο. Όσο περνούσε η ώρα ο Φωστήρας έπαιρνε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού ήταν άψογα παρατεταμένη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο.

Ο χρόνος περνούσε και οι δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή είχαν την τιμητική τους με αποτέλεσμα το σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο να βρει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ και με ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόρος μπήκε αποφασισμένος να ψάξει το γκολ που θα του δώσει τη νίκη, αφού έβλεπε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και να πανηγυρίσει μια πολύ σπουδαία νίκη. Οι «μπλε» αστοχούσαν σε ευκαιρίες, μέχρι να έρθει ο Καστελλιανάκης και να σκοράρει στο 66ο λεπτό κάνοντας το 1-0, ωστόσο ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη ακυρώνοντας το γοκλ.

Από το γκολ και μετά ο Φωστήρας πρόσεξε την άμυνα του με αποτέλεσμα ο Πόρος να χρειαστεί να φτάσει στο 89′ και να κάνει μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία η οποία κατέληξε γκολ από τον Φρόκου, όμως και πάλι το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ξεσηκώνοντας τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι είχε ένταση στα τελευταία λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος. Να σημειωθεί πως ο Φωστήρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Λώλου.

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης (79′ Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Καλαμιώτης, Μέμος (72′ Φρρόκου), Γροσδάνης (79′ Σένκα), Καλαϊτζάκης, Πολ, Γκρόθουνσεν (46′ Καστελλιανάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Λώλος, Παπατζίκος (46′ λ.τρ. Ανδριόπουλος), Πεχλιβανίδης, Ξενοπαναγός, Χριστόπουλος (80′ Αλέξης), Θεοδωρίδης, Κρητικός, Πηνιώτης (73′ Τζιάτζιος), Φέκκας.

ΠΗΓΗ: Grandsport