Connect with us

Γ Εθνική

Εμειναν στο 1-1 Απόλλων Σμύρνης και Ατσαλένιος

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί πολλές δάφνες ποιότητας, Απόλλων Σμύρνης και ΠΟΑ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τα δύο γκολ να έρχονται στο πρώτο διάστημα του αγώνα.

Ο Aπόλλων Σμύρνης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη του επίσκεψη στα “καρέ” του Καβουσάκη, με τον Παπαχρονόπουλο να σκοράρει, ενώ στο 23′ ο Σφυρογιαννάκης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΟΑ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στη Ριζούπολη.

Το παιχνίδι στην Ριζούπολη ξεκίνησε με φάση για τον ΠΟΑ, με τον Βοργιά να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Σε αντίθεση με τον ΠΟΑ, ο Απόλλων στη πρώτη φάση του στον αγώνα κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 8′, ο Παπαχρονόπουλος βρήκε τον χώρο και νίκησε τον Καβουσάκη για να κάνει το 1-0.

Στο 18′ ο Μέμος μπήκε μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε το σουτ, το οποίο όμως δεν αιφνιδίασε τον Καλούδη. Στα μέσα του πρώτου μέρος, ο ΠΟΑ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Από ασίστ του Μέμου, ο Σφυρογιαννάκης σκόραρε για το 1-1 στο 23′.

Από εκεί και πέρα, η απόδοση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο κενό διάστημα στην αναμέτρηση, όπου δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Απόλλων ενέτεινε την πίεση του προκειμένου να φτάσει στο γκολ της νίκης, όμως ο ΠΟΑ άντεξε στην πίεση. Στο 72′ ο Χριστόπουλος απείλησε για τους γηπεδούχους χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 86′ ο νεοεισελθών Πίκουλης έφτασε μία… ανάσα από το 2-1, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στον αγώνα.

Απόλλων Αθηνών (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Μίχος, Βλασσόπουλος, Λιάκος, Πατίλας, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Χριστόπουλος, Σπαρτιάτης (84′ Πίκουλης), Χαϊκάλης, Παπαχρονόπουλος

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαρράς, Μέμμος, Χατζηανδρέου, Κερμενίδης (84′ Χαρίτος), Σφυρογιαννάκης (60′ Παχής), Βοργιάς, Κασσωτάκης (81′ Νάτος), Αργκιλέσι

Πηγή: Primesport