Connect with us

Γ Εθνική

Εμειναν στο 1-1 Ατσαλένιος και Απόλλων Σμύρνης

Published

on

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ατσαλένιος και Απόλλων Σμύρνης, σε ένα όχι καλό αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες.

Στην 6η θέση οι Ατσαλενιώτες, όγδοη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους.

Τα πλάνα του Κώστα Φραντζέσκου άλλαξαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κερμενίδη να τραυματίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Βοργιάς. Η εξέλιξη αυτή επηρέασε τους γηπεδούχους, με τον Απόλλων Σμύρνης να έχει δοκάρι στο 9’ με σουτ του Καραγκούνη.

Στο 24ο λεπτό πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ, με τον Καϊμακαμούδη να κάνει το σουτ μέσα από τη περιοχή σε κόρνερ ο κίπερ του Απόλλωνα.

Στο 34’ μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων Σμύρνης, με τον Πατίλα από όμορφη πάσα του Καραγκούνη να κάνει το σουτ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καβουσάκης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Απολλων Σμύρνης σκοράρει με κεφαλιά του Καραγκούνη, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οσφάιντ, για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ικεότσα.

Στο 42’ μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Ικεότσα, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα πολλά μέτρα άουτ.

Ο ΠΟΑ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ανοίγει το σκορ, όταν από όμορφη ενέργεια του Μέμου, έκανε τη σέντρα, έδιωξε με τις γροθιές ο Νίκας, πήρε το ριμπάουντ ο Νύκταρης και με όμορφο συρτό σουτ κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος, όπου ο Απόλλων ήταν πιο επικίνδυνος, έκλεισε τους χώρους, όμως ο ΠΟΑ βρήκε το γκολ.

Στην επανάληψη, συνεργασία Τασιούλη – Καραγκούνη, ο δεύτερος έκανε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ, πέρασε από όλους. στο 49′. Στο 55′ ο Πιαστόπουλος έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει. Στο 59′ ο Κώστας Φραντζέσκος, έβαλε στο παιχνίδι τον Δαμιανάκη στη θέση του Σφυρογιαννάκη και αγωνίστηκε με τρία στόπερ, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων.

Στο 61′ ο Μέμος δοκίμασε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Νίκα να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 69′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ, με τον Ικεότσα να κάνει ένα δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε, με τον Νίκα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 71′ ο Απόλλων Σμύρνης σκόραρε, όταν ο Τασιουλής εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους, με τον Ρέτσο να σκοράρει, όμως ήταν εκτεθειμένος. Στο 76′ ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι. σε ανατροπή του Ράμμου από τον Νάτο, ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στο παιχνίδι, με τον Πιαστόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει στο 78′ σε 1-1!

Ο ΠΟΑ μετά το γκολ ανέβασε την πίεση του, έψαξε το γκολ και απείλησε στο 85′, όταν ο Νύκταρης εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Δαμιανάκης πήρε τη κεφαλιά, ψηλά άουτ η μπάλα. Ο ίδιος στο 90′ μετά από φάση διαρκείας, μόνος του από τη καρδιά της περιοχής, πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα άουτ, μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ψαρράς, Λουμπάκης, Μέμος (77′ Νάτος), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (4′ λ.τρ. Βοργιάς), Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης (59′ Δαμιανάκης), Χαρίτος, Κασσωτάκης (77′ Πέριτς), Ικεότσα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Κιρκιλιανίδης (46′ Πιαστόπουλος), Πριονάς (73′ Βλασόπουλος), Λιάκος (67′ Τσούμπας), Ρέτζος, Πατίλας, Σάλλα, Νοζάντζε, Σπαρτιάτης (46′ Περδόμο), Καραγκούνης (75′ Ράμμος), Τασιουλής.

ΠΗΓΗ: Grandsport

ΦΩΤΟ: Primesport