Connect with us

Γ Εθνική

Εμειναν στο 1-1 Πανιώνιος και Αιολικός

Published

on

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα έφυγε ο Αιολικός από την έδρα του Πανιωνίου και επέστρεψε στην κορυφή με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έχοντας συγκάτοικο την ομάδα της Μυκόνου.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο τέταρτο ήταν πιο κινητικοί περιορίζοντας στο μισό του γηπέδου τον Αιολικό, ο οποίος μετά το εικοσάλεπτο ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού κρατώντας μακρυά από την εστία του Πανιώνιο, ενώ είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ στο 25′ με τον Αποστολόπουλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο αγώνας κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τους “κυανόλευκους” να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, όμως στο 71′ ο διαιτητής της αναμέτρησης Aλατσάκης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Νάστου (μάλιστα ο αρχηγός των φιλοξενούμενων πέταξε το περιβραχιόνιο κάνοντας κίνηση να φύγει από το γήπεδο, ωστόσο άλλαξε γνώμη αμέσως και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο!), μια φάση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Αιολικού με τον Γροντή να αναλαμβάνει την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ για τον Πανιώνιο.

Οι Μυτιληνιοί στη συνέχεια βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στην ισοφάριση στο 78′ με την κεφαλιά του Ντινιωτάκη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, σκοράροντας μάλιστα στο δεύτερο σερί παιχνίδι με τη φανέλα του Αιολικού.

Ο Αιολικός απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει και να βγάλει αντίδραση υπό πίεση και μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει μέχρι τώρα.

Πανιώνιος (Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (84’ Μούντριχας), Λίμα, Καλύβας, Μπρέγκου, Γκίνο (84’ Τσιμπόκας), Γροντής, Στούπης, Πίσπας, Τσίπρας (79’ Πριόνας), Σέχου (46’ Γεωργούσης).

Αιολικός (Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος Γκαντσίερ (75’ Άνθης), Αρναούτογλου, Αντωνίου, Στεφάνοβιτς, Κανελλόπουλος, Δερμιτζάκης (67’ Ντινιωτάκης), Μακρής, Αποστολόπουλος (67’ Μουκίδης).

Πηγή: sportlesvos
Φωτό: panionianea

Advertisement