Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εμεινε το 1-2 στο Πεύκη- Αγιοι Ανάργυροι, βαθιά ανάσα για την Ενωση

Published

on

Πολύτιμο τρίποντο πήραν τελικά οι Αγιοι Ανάργυροι, αφού δεν άλλαξε κάτι στο διακοπέν παιχνίδι με την Πεύκη που συνεχίστηκε σήμερα, και το 1-2 έμεινε σαν τελικό σκορ.

Εφτασαν έτσι τους 7 βαθμούς και έπιασαν τον Αγιο Ιερόθεο στην 14η θέση. ενώ η Πεύκη,που βάση κανονισμού αγωνίστηκαν με 10 παίχτες, έμεινε χωρίς νίκη στους 3 βαθμούς και στην τελευταία θέση.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Κοσμά παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε αποδεκατισμένη με πάρα πολλές ελλείψεις, άντεξε στην πίεση των αντιπάλων της και πήρε τη νίκη. Θυμίζουμε ότι στο ματς που είχε διακοπεί οι Αγιοι προηγήθηκαν στο 24′ με τον Κεχρή, ο Βασίλι με πέναλτι στο 37′ έκανε το 1-1, και ο Τσάμογλου στο 52′ με κεφαλιά έκανε το 1-2, σκορ που μετά το σημερινό παιχνίδι έμεινε σαν τελικό.

ΠΕΥΚΗ: Αφουξενίδης, Πρωτονοτάριος, Ξένος (87′ Μπουραζάς)Παπαδόπουλος, Μαρκούσης, Σκύφτας (79′ Πάσχος), Αμωράτης, Κοτσίρης, Βασίλι, Μάρκου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Ρουμελιώτης, Κεχρής, Μπελούλιας, Δενελάβας, Καστόρας, Κωσταδήμας (90+2′ Μακρής), Χαραλάμπου, Δεσποτόπουλος, Σιαλμάς (87′ Τσαγκαράκης), Ντελίμπασι.