Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εμπιστοσύνη σε Καραμπίνη ο Αστέρας Μαγούλας

Published

on

Ανανέωση Συνεργασίας !!!
 Μία άκρως επιτυχημένη σε επίπεδο οργάνωσης, διαχείρισης και λειτουργίας Ακαδημαϊκή χρονιά, με επιστέγασμα το Management του Special Event που διενέργησε στις 16.17.18 Ιουνίου 2023 ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μαγούλας, πιστώνετε σε μεγάλο βαθμό στον κ. Μέγα Καραμπίνη.
 Η εμπειρία του από θέσεις ευθύνης, πολλαπλά καταγεγραμμένη στο Ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση ειδικών αθλητικών δράσεων, με πιστοποιήσεις συναφών εξειδικεύσεων και ανάλογων τίτλων επιμόρφωσης σε επίπεδο Υποδομών, σε συνδυασμό με Πανεπιστημιακό πλέον τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Αθλητισμού Οργανισμών & Επιχειρήσεων, η ανανέωση της συνεργασίας μας κρίθηκε από το νέο ΔΣ του Ομίλου επιβεβλημένη.
 Πέραν της ευθύνης που του ανατίθεται σε επίπεδο οργάνωσης, διαχείρισης και λειτουργίας της Ακαδημίας, η ανάληψη των καθηκόντων του, για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά θα έχει ως βασικό στόχο την οργάνωση και τον συντονισμό μετάδοσης της γνώσης μέσω της διδασκαλίας, στη διαμόρφωση υπεύθυνων νέων με κοινωνική, πολιτισμική και αθλητική συνείδηση, παρέχοντας πλέον των άλλων τα απαραίτητα εφόδια που θα εξασφαλίσουν την άρτια κατάρτιση των αθλητών σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.
 Ευχόμαστε στον κ. Μέγα Καραμπίνη,
Καλή Επιτυχία στα νέα, ιδιαίτερα και απαιτητικά καθήκοντα.