Connect with us

stoplekto

«Εμπιστοσύνη στο απίστευτο ταλέντο των Πειραιωτών διαιτητών »

Published

on

Από τον πρόεδρο της Χαραυγής Σωκράτη Πτερνέα λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Καταρχάς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο απίστευτο ταλέντο των διαιτητών στον Πειραιά . Και στην ΕΠΣΠ που φέτος διεξάγει πρωτάθλημα με αγώνες που μπορεί να πάει η Χαραυγή της έκτης θέσης , παίζοντας εκτός έδρας χωρίς Μακαρονά, Φασιλή και Ζήνωνος και να κερδίζει τον δεύτερο Ερμή 1-2 αντί 1-5 . Μπράβο λοιπόν στην ΕΠΣΠ συνεχίστε έτσι. Όσον αφορά τον φίλο πρόεδρο κ. Κ. Πρέκα που  πιθανόν να μην ήταν στο γήπεδο , πληροφοριακά του λέμε ότι τον μόνο που συνέφερε η προσωρινή ή οριστική διακοπή ενός ήσυχου αγώνα ήταν ο Ερμής…

Ξέρετε κ. Πρέκα πόσο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου .0-1 αντί 0-3. Έτσι μόνο μπορούσε να κοπεί ο ξέφρενος ρυθμός των αθλητών της Χαραυγής.

Οι τρεις νεαροί ταλαντούχοι διαιτητές ήταν άψογοι και αν έκαναν κάποια λάθη όχι ηθελημένα , τα έκαναν σε βάρος της Χαραυγλγς προκαλώντας τον θυμό των δεκάδων φίλων μας που ακολούθησαν . Τους δίνω όμως συγχαρητήρια  γιατί είναι μάγκες και ταλαντούχοι διαιτητές .

Κύριε Πρέκα να είστε βέβαιος ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε 11 νίκες είτε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο. Είναι στo DNA της Χαραυγής . Μακάρι να κάνετε το ίδιο και να πάρετε τον τίτλο. Αν όπως λέτε, βλέπετε τον αγώνα ως γιορτή με ακαδημίες κλπ. Γιατί με τη λήξη του αγώνα πήγατε με συνοδεία στα αποδυτήρια διαιτητών ( βάση του ΦΑ)  και απειλήσατε και εξυβρίσατε τρία νέα ταλαντούχα παιδιά που έκαναν ένα –δυο λάθη; Έτσι πρεσβεύουμε το ήθος και τις γιορτές  ποδοσφαίρου;

Όσον αφορά  τα μπουζούκια και πριμ που αναφέρεστε , να ξέρετε  ότι η Χαραυγή όποτε θέλει έχει την ενεργή συμπαράσταση δυνατών παραγόντων που την λατρεύουν και κάνουν θυσίες γι’ αυτήν . Η Χαραυγή είναι ιδέα γι’ αυτούς . Εις εξ αυτών είναι ο τεράστιος Βασίλης Κατσαρός. Παράγοντες σαν αυτόν λείπουν από τον χώρο μας . Και είναι τιμή μας που είναι μαζί μας . Αλλά , για να τελειώνουμε , με πριμ ή χωρίς, με μπουζούκια ή με ταβέρνα , και πάλι θα χάνετε….»