Connect with us

stoplekto

Εμπλεξε το Αιγάλεω, οδυνηρή εντός έδρας ήττα 0-2 από την Παναχαϊκή

Published

on

Σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία μπήκε το Αιγάλεω, που γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με 0-2.

Εμεινε έτσι στους 23 βαθμούς έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την Προοδευτική που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, η οποία όμως έχει δύο ματς λιγότερα. Αντίθετα η Παναχαϊκή έφτασε τους 36 βαθμούς και είναι στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, και γνώρισαν δίκαια την ήττα, απέναντι σε μια Παναχαϊκή που παρά τα πολλά προβλήματα της στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και δίκαια πήρε το τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 20′ ο Ραμίρεζ έπιασε ένα καλό μακρινό σουτ αλλά ο Κολοβούρης έδιωξε δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 22′ όταν το φαλτσαριστό σουτ του Μπουρλάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25′ το Αιγάλεω είχε νέα καλή στιγμή όταν ο Ραμ’ιρεζ εκτέλεσε φάουλ, και ο Σίλβα στην προσπάθεια να διώξει τη μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στο δοκάρι της ομάδας του. Η Παναχαϊκή στη συνέχεια του ημιχρόνου κυριάρχησε και είχε αρκετές καλές στιγμές. Στο 29′ ο Μυτίδης βρέθηκε απέναντι από το τέρμα αλλά ο Χοτζάλι έβαλε σωτήρια την κόντρα, ενώ οι Πατρινοί μέσασ σε δύο λεπτά είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 33′ με το σουτ του Λινάρδου να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 34′ ο Μυτίδης γύρισε στον Μπουρλάκη που σε κενή εστία δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, στο 44′ το σουτ του Λινάρδου πέρασε άουτ.

Οτι δεν κατάφεραν οι Πατρινοί στο πρώτο μέρος, το κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου. Στο 48′ ο κορυφαίος παίχτης του αγώνα ο Λινάρδος με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ από πλάγια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σικαλιά κάνοντας το 0-1. Το Αιγάλεω προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Κολοβούρης έσωσε την εστία του σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 53′ σε εξ’επαφής πλασέ του Ματτέα, και στη συνέχεια στο 57′ σε κεφαλιά του Τσίτσαρη μετά από σέντρα του Ματτέα. Ομως στο 67′ σε μια άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση, ο Μπουρλάκης με πλασέ από πλάγια έκανε το 0-2 παγώνοντας το γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ δεν πανηγύρισε, σεβόμενος το γεγονός ότι έχει φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω. Λίγο έλειψε μάλιστα σχεδόν αμέσως να γίνει το 0-3, αλλά το σουτ του Μπουρλάκη στο 70′ πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Το Αιγάλεω βγήκε μπροστά στη συνέχεια κυνηγώντας τη μείωση, αλλά η Παναχαϊκή ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.  Στο 76′ ο Σικαλιάς έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Μυτίδη, ενώ έκανε το ίδιο και στο 83′ σε πλασέ του Μπουρλάκη. Στην τελευταίθα καλή στιγμή στο 90+1′ το σουτ του Κολλά για το Αιγάλεω πέρασε λίγο άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς από πλευράς Πατρινών, ενώ οι οπαδοί του Αιγάεω ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων…

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (62′ Μπαστιάνος), Τσίτσαρης (72′ Πολυχρόνης), Κωστανάσιος (72′ Παλτόγλου), Ραμίρεζ, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (51′ Ματτέα), Κολλάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης (72′ Χαντί), Λινάρδος (82′ Ντος Σάντος), Μπουρλάκης (88′ Ζυγκερίδης), Μυτίδης (88′ Στασινόπουλος).