Connect with us

stoplekto

Εμφατικό πέρασμα των Ιλισίων από το Βύρωνα

Published

on

Τα Ιλίσια 2004 είναι αποφασισμένα να μπουν «σφήνα» στους διεκδικητές ανόδου και τίτλου στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Το ανεβασμένο συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου πέρασε με σχετική ευκολία από το Βύρωνα επικρατώντας 3-0 του τοπικού ΑΟ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το Σάββατο (26/11). Τα τέρματα σημείωσαν ο Παναγόπουλος στο 37’ με διπλή προσπάθεια (η πρώτη στο δοκάρι), ο Σπυράκης στο 70’ (κεφαλιά) και ο Καραμπιτιάνης στο 71’ (κλέψιμο και ατομική ενέργεια), ενώ δύο ασίστ έδωσε ο Αγγελίνας. Με αυτή τη νίκη, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται μόνοι στη δεύτερη θέση αριθμώντας 20 πόντους (στο -2 από την πρώτη Αθηναΐδα), ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου παραμένει δωδέκατη έχοντας 11 βαθμούς.

Διαιτητές: Αργυρός Π., Μητροφάνης Χ., Ρέντζελος Θ.

ΒΥΡΩΝ (Δημήτρης Μαρτσούκος): Λεωνίδας/Κουνέτας, Βαφειάδης, Συμεών, Κοντονάσιος, Παπάζογλου (44′ λ.τρ. Σταύρου Δ.), Μαϊστόροβιτς, Ιωακειμίδης (77′ Βιδάλης), Ασπιώτης, Τσάκαλος, Σταύρου Α., Χαϊδής (66′ Παπαδόπουλος).

ΙΛΙΣΙΑ (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Μπίτης (62′ Ορούτσι), Τσέλιος, Σόκλας, Παναγόπουλος, Φασίτσας (57′ Καραμπιτιάνης), Κάτσα (46′ Σπυράκης), Αγγελίνας, Μάχας, Ρέτσκα, Ντούσκο.