Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εμφραγμα στην εκπνοή για τον Αττικό, ήττα 1-2 από την Κοψαχείλα

Published

on

Με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις ο Αττικός γνώρισε απρόσμενη ήττα σοκ από την Κοψαχείλα μέσα στο γηπεδο του με 1-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι ειδικά στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς, με αποτέλεσνα να μείνουν στους 12 βαθμούς. Η Κοψαχείλα έφτασε τους 11.

Στο 13′ ο Κατσούδας με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Αττικό κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, και αφού στο 30′ ε’ίθχαν δοκάρι με τον Ψαθάκη, στο 35′ ο Ράπτης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 2ο ο Αττικός ανέβασε κι άλλο την απόδοση του και πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο του, ενώ στο 68′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού αποβλήθηκε ο Ψαθάκης με 2η κίτρινη κάρτα. Ομως, κόντρα στη ροή του ματς στο 90+4′ ο Σένε με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μετά τη λήξη του ματς αποβλήθηκε ο Τζουμάκας των φιλοξενουμένων, αφού σύμφωνα με το φύλλο αγώνα εξύβρισε αντίπαλο και έκανε απρεπή χειρονομία δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα αποβλήθηκαν ο εκπρόσωπος του Αττικού Πλεξίδας Β. και ο ποδοσφαιριστής Μπέλη Δ. που « από κοινού γρονθοκόπησαν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές σε όλο του το σώμα».

Πάντως οι άνθρωποι της Κοψαχείλας τόνισαν ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως παράπονο από την διοίκηση του Αττικού, την οποία ευχαριστούν.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Μακρής, Ντζέλιας, Σωτηρίου, Κοντόπουλος, Κατσούδας, Αθανασόπουλος, Ματσαβέλας (61′ Γεωργαντής), Χρόνης (71′ Χέλμης), Δουληγέρης, Μπέλη, Κορνελάτος (87′ Μπομποτσιάρης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Μοσχοβίτης, Ψαθάκης, Ίμπρο, Πρέντσε, Μουχαμέτι, Λύτρας, Ράπτης (60′ Στυλιανού), Τζουμάκας (70′ Περιμένης), Σένε, Ασημακόπουλος, Φωτόπουλος (85′ Μπετχαβάς).