Connect with us

stoplekto

Ενίσχυση κατά ριπάς…για ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΓΣ Καισαριανής που συμφώνησε για συνεργασία την νέα σεζόν με τον έμπειρο 35χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Κρητικό. Το μεταγραφικό μπαράζ για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα δεν τελειώνει εδώ καθώς αποκτήθηκαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τον Κρητικό έμεινε ελεύθερος από τον Χαραυγιακό αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και διαθέτει πλούσιο παλμαρέ . Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε Ποσειδώνα Γλυφάδας, Πανιώνιο Καλλιθέας, Τερψιθέα ,και Τράχωνες.

Ο 23χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου, αποτελεί και αυτός φετινή μεταγραφή είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνισθεί στον Εθνικό Πειραιά,στην Α.Ε.Μεσολογγίου Δ’εθνική, στην Οδηγήτρια και Ανθούπολη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώτησαν και στην απόκτηση του 23χρονο επιθετικού Κώστα Κουβαριτάκη, που έχει αγωνισθεί στην

Δ’εθνική με την Ιωνία Χανίων, στον Άγιο Θωμά Α’Ε.Π.Σ.Α., στον Α.Ο.Βύρωνα Β’Ε.Π.Σ.Α. και

πέρυσι στην Δόξα Βύρωνα Α’Ε.Π.Σ.Α..Τέλος συμφώνησαν και με τον 22χρονο Πέτρο Βουρνάζο, που έχει αγωνισθεί στον Παναυπλικό, στον Πανθησειακό ,στην Δάφνη Π.Φαλήρου και πέρυσι στην Αγία Παρασκευή.

Όλοι δήλωσαν χαρούμενοι για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα για την δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ και την αγκαλιά των ανθρώπων του Δ.Σ. Περισσότερο χαρούμενος φυσικά ο Νίκος Κρητικός αφού πριν από λίγες μέρες έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply