Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενίσχυση με Βασίλη Δρούζα η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Την απόκτηση του Βασίλη Δρούζα ανακοίνωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

“Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός… Μια μεταγραφή ουσίας και ποιότητας…! Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του εξαιρετικού κεντρικού μέσου Βασίλη Δρουζα.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς ο Δρουζας είναι ένας ποδοσφαιριστης με παραστάσεις από επαγγελματικες κατηγορίες Γ’ Εθνικη και είναι ένας παίκτης με εμπειρία και μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Βασίλης Δρουζας αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος (8,10) αλλά μπορεί με την ιδια ευχέρεια να αγωνιστεί και ως στόπερ με την εμπειρία του καθώς διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Έχει αγωνιστει στο παρελθόν σε Εθνικό Πειραιώς, Προοδευτική, Άρη Ακροποταμου(Γ’Εθνική), Οδυσσέα Σερρών, Κύπρο Κορυδαλλού, Δια και έχει αγωνίστει ξανά στο παρελθόν στην ομάδα μας για
2 χρόνια με σπουδαίες χρονιές.

Στο παρελθόν ο Βασίλης Δρουζας είχε φτάσει πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννενα που για κάποιου λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Η απόκτηση του Δρουζα ήταν εισήγηση και επιθυμία του προπονητή μας Σταμάτη Αναστασιαδη καθως υπηρξε χημεία, εκτίμηση και άψογη συνεργασια στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστη . Η ομάδα μας έκανε ότι μπορούσε ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή καθώς ο ποδοσφαιριστης είχε πολλές προτάσεις αλλά υπήρξε ταύτιση στόχων και απόψεων και όλα πήγαν άψογα. Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!