Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ενίσχυση με Σιαφάκα και “καρέ” ανανεώσεων ο Αήττητος Σπάτων

Published

on

Τον Δημήτρη Σιαφάκα ανακοίνωσε ο Αήττητος Σπάτων, αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σιαφάκα Δημήτρη.Ο 21χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί με επιτυχία το2011έως2019 στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού,2019 έως 2020 στο Vancouver Whitecaps και τα δύο τελευταία χρόνια στην Τριγλία Ραφήνας.Δημήτρη η οικογένεια του Αήττητου σου εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!

Επίσης ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ανανέωσε την συνεργασία του με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές

Ακολουθούν τα σχετικά Δελτία Τύπου

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιαννάκη Θανάση και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Αβντίου και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!
Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιλάι Λούι και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!
Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φράγκου Τάσο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!