Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ενίσχυση στην άμυνα με Σταυρόπουλο για τον Ήφαιστο

Published

on

Την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Κώστα Σταυρόπουλου ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου..

 

< < Ο ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Σταυρόπουλο.

Γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες Χαλανδρίου και ΑΕΚ και ανδρώθηκε στις εθνικές κατηγορίες με τους Νέα Ιωνία (Δ’ εθνική), Πανναξιακό (κυπελλούχος Κυκλάδων και άνοδος στη Γ’ εθνική), Σπάρτη (πρωταθλητής και κυπελλούχος Λακωνίας), Μανδραϊκό (πρωταθλητής, φιναλίστ κυπέλλου και άνοδος στη Γ΄εθνική), Τριγλία (Γ’ εθνική), Βύζας Μεγάρων (Γ΄εθνική).
Στα 28 του χρόνια, ο υψηλόσωμος (1.90) κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να θέτει υψηλούς στόχους και να εργάζεται σκληρά για να τους πετύχει.
“Ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα με ιστορία, παρόν και μέλλον. Με σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις και πρότυπη λειτουργία ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, που κάθε χρόνο τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα με ταλαντούχους νεαρούς.
Αν η επίτευξη των αγωνιστικών μας στόχων συνδυαστεί με την ανάδειξη της νέας γενιάς του συλλόγου, τότε θα νιώσω ότι έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την εξελικτική διαδικασία” ήταν οι πρώτες του δηλώσεις στη σελίδα μας.
Κώστα καλώς ήρθες και ευκαιρία να διαπιστώσεις και με τα ίδια σου τα μάτια, όλα όσα μάθαινες για μας μέχρι σήμερα. >>

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ. Έτσι οι Γιάννης Γονής, Κώστας Λάππας και Δημήτρης Σπανουδάκης θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του κοουτς Λευτέρη Αλεξάκη.