Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ενίσχυση στο προπονητικό επιτελείο της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων…

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Αρνόκουρο. Ο έμπειρος προπονητής θα συνεργάζεται και φέτος με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, έπειτα από την πολύ πετυχημένη περσινή τους κοινή πορεία και αφού κατάφερε να διευθετήσει κάποιες σημαντικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο κύριος Αρνόκουρος θα βοηθήσει καταλυτικά με το ήθος του και την πολυετή του εμπειρία, στην εξέλιξη των αθλητών του συλλόγου και θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, καθώς και την προπονητική καθοδήγηση της ομάδας Κ-16 Α3′.

 

Το βιογραφικό του και όλα αυτά που έχει πραγματοποιήσει στα γήπεδα μιλούν από μόνα τους. Ως τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Άμιλλα Περιστερίου, Ήφαιστο, ΑΟ Χρυσούπολη, ΑΟ Θεμιστοκλή, ΑΟ Περιστερίου, ΑΕΚ Νέων Λιωσίων, Αίμο Πετρούπολης, Αττικό, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Μανδραικό, ΑΟ Λουκισσίων Ευβοίας, Νίκη Δροσιάς, ΑΟ Άγιο Πέτρος Κυνουρίας.

 

Ενώ και σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει πολύ πλούσιες παραστάσεις αφού έχει εργαστεί σε ΑΟ Γλυκών Νερών, ΑΟ Λουκισσίων, Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, ΑΟ Κορωπίου, ΑΟ Περιστερίου και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 

Το ΔΣ της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει τον Κώστα Αρνόκουρο και του εύχεται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία!

 

ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει και τον Κωνσταντίνο Καλτσή, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Αρνόκουρου στην ομάδα Κ-16 Α3′. Ο Κωνσταντίνος είναι 19 χρονών και σπουδάζει στο Γαλλικό Κολέγιο στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Είναι από την Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Ζάκυνθο όπου αγωνιζόταν και σε τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου. Ασχολείται με την προπονητική ποδοσφαίρου και σίγουρα οι φιλοδοξίες του και το νεαρό της ηλικίας του θα είναι πολύτιμα στοιχεία δίπλα στον Κώστα Αρνόκουρο.

 

Το ΔΣ της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Καλτσή και του εύχεται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία!

Στην κεντρική φωτογραφία ο Κώστας Αρνόκουρος, και στη φωτογραφία μέσα στο κείμενο ο Κωνσταντίνος Καλτσής