Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ενίσχυση Χ2 για το Χαϊδάρι

Published

on

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές Βασίλης Γκούρλας και Δημήτρη Σταμίρη.

Ο Γκούρλας είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Με καταγωγή από το Μακρυχώρι, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ έχει περάσει επίσης από Α.Ε. Γλυφάδας, Δάφνη Ερυθρών Βοιωτίας και ΑΕ Δηλεσίου. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τον Ηρακλή Ψαχνών και εν συνεχεία αποκτήθηκε από την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Σταμίρης είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, μεταπήδησε σε εκείνες του Πανιωνίου, ενώ έχει περάσει και από εκείνες της ολλανδικής Vitesse. Την περσινή χρονιά ξεκίνησε στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, όπου συνάντησε τον προπονητή της ομάδας μας, Χρήστο Κιούρκο.

Η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου συνεχίζει τις κινήσεις της, μένοντας πιστή στο στόχο για να φέρουμε την ομάδα μας, εκεί που της αξίζει. Ευχόμαστε στους δύο αθλητές να έχουν υγεία και μαζί να πετύχουμε πολλές νίκες!

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ…Βασίλη και Δημήτρη!