Connect with us

stoplekto

Ενας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους….

Published

on

Ενας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους έγινε χτες το απόγευμα στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος…ένας αγώνας που όσοι τον παρακολούθησαν, σίγουρα θα με[πινει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη τους..

Στα πλαίσια της 23ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics 20-28 Μαΐου 2023 και με αφορμή τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο Βερολίνο, έγινε φιλικός αγώνας ανάμεσα στα προπονητικά προγράμματα ποδοσφαίρου Special Olympics Hellas Περιστερίου – Αγίων Αναργύρων και του Πλάτωνα Αθηνών. Τα συναισθήματα ανάμεικτα και η εμπειρία για όλους  ξεχωριστή !!!

Το τελικό σκορ δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σπύρος Ζήσης, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο Θωμάς Θωμαΐδης. Η πρόεδρος του Πλάτωνα Ελσα Ντάνη και οι συνεργάτες της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ακι η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία…
Η ομάδα του Πλάτωνα Αθηνών ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή για τους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics Berlin 2023 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!!