Connect with us

Υποδομές

Ενα αστέρι γεννιέται στον Ατλα Κυψέλης…

Published

on

Ολοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Αθήνας, γνωρίζουν πως ο Ατλας Κυψέλης αποτελεί μια αστείρευτη πηγή παραγωγής ταλέντων, αφού από τις τάξεις του έχουν ξεπηδήσει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες Α΄Εθνικής, αλλά κι στην Εθνική μας ομάδα..

Δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για πολύ μικρούς αθλητές, αλλά αυτός ο μικρός είναι πραγματικά εκπληκτική περίπτωση…Σημειώστε το όνομα του, αφού είναι δεδομένο πως θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον…Κωνσταντίνος Σπαθιάς….

Βασικό στέλεχος της ομάδας Κ10 του Ατλα, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει τα τελευταία τρία χρόνια, κερδίζοντας διακρίσεις και βραβεία. Φέτος μάλιστα, σε 9 αγώνες της ομάδας του έχει πετύχει τον εκπληκτικό αριθμό των 43 γκολ!!!!

Το όνομα του ήδη συζητιέται σε μεγαλύτερο επίπεδο, με τους scouters των μεγάλων ομάδων να έχουν ήδη στρέψει τα βλέμματα τους πάνω του…Εχοντας την απαραίτητη στήριξη από την ομάδα του και την άριστη διαπαιδαγώγηση της οικογένειας του, έχει όλα τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά…