Connect with us

4ος Όμιλος

Ενεργοποιεί βόμβα με Καραδέμητρο η Τρίγλια Ραφήνας!

Published

on

Σίγουρα αυτό που έλειπε από την Τρίγλια Ραφήνας ήταν οι επιλογές και γι αυτό το λόγο η διοίκηση Σολδάτου προσπαθεί καθημερινά να πραγματοποιεί επαφές με επικείμενους μεταγραφικούς στόχους οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» κατάφερε μετά από πολύωρη συζήτηση να λάβει θετική εντύπωση από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος διέγραψε τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Football League μια λαμπρή πορεία.

Η αναφορά μας γίνεται στον 32χρονο μέσο Δημήτρη Καραδέμητρο. Το νέο απόκτημα των Ραφηνιωτών που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Κηφισιάς ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε προφορική συμφωνία. Η ποιότητα του, η άριστη τεχνική κατάρτηση και η δημιουργικότητα του ήταν στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της Τριγλίας και αυτό σημαίνει ότι ο Ηλίας Καλοπήτας βλέπει ένα σημαντικό όπλο να μπαίνει στη φαρέτρα του. Ο Καραδέμητρος που έγινε γνωστός από το πέρασμα του στον Απόλλωνα Σμύρνης με τη φανέλα του οποίου έκανε πράγματα και θαύματα συμβάλλοντας τα μέγιστα στις ανόδους της ομάδας από την Γ’ στην Β’ από την Β’ στην Σούπερ Λιγκ.

Το νέο απόκτημα των Ραφηνιωτών πέρα από τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολυμπιακό Βόλου, Ιωνικό, Ατσαλένιο, Εθνικό Πειραιά, Κέρκυρα και Ένωση Ερμιονίδας.