Connect with us

5ος Όμιλος

Ενεργοποιεί “βόμβα” με Νίκιτς η Επισκοπή-Κλείνει και Τσιριγώτη

Published

on

Στην Επισκοπή έχουν αλλάξει ρώτα και δείχνουν ότι θα στηριχτούν σε παίκτες που έχουν στόχο τη διάκριση. Αυτο ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες από τον πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Νικολιδάκη ούτως ώστε να στελεχωθεί το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Στο πλαίσιο αυτό οι Ρεθυμνιώτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Ο 36χρονος κεντρικός μέσος που διαθέτει σπουδαίο και βαρύ βιογραφικό φαίνεται ότι θα προστατεύει την αμυντική γραμμή των Κρητικών. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κέρκυρα όπου πέρυσι είχε 17 συμμετοχές στην Football League ενώ τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε 11 φορές για λογαριασμό του Άρη. Στην Α’ Εθνική αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κέρκυρας 21 φορές, ενώ έχει περάσει ακόμη από Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγια Νάπα, Νέα Σαλαμίνα, ΠΑΣ Πρέβεζα, Παναιτωλικό, Αιολικό, Ναυπακτιακό και Αγροτικό Αστέρα.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν τελειώνουν εκεί αφού κοινή πορεία πλεύσης χάραξε ο 19χρονος μέσος Θεοδωρος Τσιριγώτης που άνηκε στο δυναμικό του Διαγόρα Βραχνέικων όπου έπαιξε 23 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ.