Connect with us

slideshow

Ενημέρωση για τα play-out, play-off της Β΄και της Γ΄ Κατηγορίας

Published

on

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων της Β΄ Κατηγορίας (1ος, 2ος όμιλος), και της Γ΄ Κατηγορίας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενόψει των αγώνων play-out, play-off που θα ακολουθήσουν ενημερώνει τα εξής:

 Στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την μια θέση ανόδου στην Α΄ Κατηγορία, και το μπόνους των βαθμών που θα ξεκινήσουν τα play-off είναι:

1.Νίκη Ρέντη βαθμοί       3

………………………………

2.Α.Σ.Ποντίων                  2

3.Φαληρικός                     1

4.Αστέρια Δραπετσώνας   0

 

 

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν να αποφύγουν την μια θέση υποβιβασμού που οδηγεί στην Γ΄ Κατηγορία, και το μπόνους των βαθμών που θα ξεκινήσουν τα play-out είναι:

1.ΑΟΑΔ        βαθμοί         3

2.Αρμενική                        2

3.Φοίνικας Αγ. Σ.              1

……………………………..

4.Χατζηκυριάκειο             0

 

Στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας θα διεξαχθούν μόνο οι αγώνες play-off, για την διεκδίκηση μιάς θέσης ανόδου στην Α΄ Κατηγορία.

Οι αγώνες play-out για την αποφυγή μιάς θέσης του υποβιβασμού στην Γ΄ Κατηγορία δεν μπορούν να ορισθούν αφού εκκρεμεί η τύχη της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α.Ο.Ζέας – Αναγ. Μοσχάτου

 

Στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την μια θέση ανόδου στην Α΄ Κατηγορία, και το μπόνους των βαθμών που θα ξεκινήσουν τα play-off είναι:

 

1.Α.Ο.Χαλκηδών  βαθμοί       3

………………………………

2.Νέοι Ευγένειας                     2

3.Θησέας                                  1

4.Πειραικός                              0

 

 

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην  Γ΄ Κατηγορία, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο  θέσεις ανόδου στην Β΄ Κατηγορία, και το μπόνους των βαθμών που θα ξεκινήσουν τα play-off είναι:

 

1.Πανφαληρικός βαθμοί          3

2.Σπίθα Νικαίας                       2

…………………………………

3.Ολυμπιακός Κερατσινίου     1

4.Νέο Ικόνιο                             0

 

 Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 6.5. 2014 και ώρα 17.45 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. και καλούνται οι εκπρόσωποι των  διαγωνιζόμενων σωματείων να παραβρεθούν.

 

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σαββάτο 10 Μαίου, οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής την Τετάρτη 14 Μαίου, και οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής το Σαββάτο 17 Μαίου( λόγω εκλογών), η την Τετάρτη 21 Μαίου

 

ΑΥΡΙΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

Αύριο Τρίτη 6.5.2014 το απόγευμα στις 18.15 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια κλήρωση των διαιτητών των αγώνων της 2ης αγωνιστικής των play-out της Α΄Κατηγορίας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply