Connect with us

stoplekto

Ενημέρωση για το Τουρνουά «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ»

Published

on

Η Επιτροπή Υποδομών  αναφορικά με το Τουρνουά  «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΑΛΠΕΑΣ» που θα διοργανώσει  ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Πειραιά και την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ενημερώνει τα εξής:

 

*Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 30-31 Μαΐου και 6-7 Ιουνίου στα γήπεδα του Κερατσινίου Δραπετσώνας , και θα ολοκληρωθεί 7 Ιουνίου στο γήπεδο Σχιστού «Π. Σαλπέας» σε εκδήλωση τιμής και απονομές. Το μέλλον του ποδοσφαίρου μαζί με τους παλαίμαχους, θα συναντηθούν σε μια γιορτή που θα τιμά το ποδόσφαιρο, όπως το τιμούσε και ο Παναγιώτης Σαλπέας, μακριά από τα αρνητικά φαινόμενα της διαφθοράς και της βίας στα γήπεδα.

 

*Στο τουρνουά παλαίμαχων συμμετέχουν οι ομάδες: Μικτή Παλαίμαχων Κερατσινίου Δραπετσώνας, Μικτή Παλαίμαχων Πειραιά,  και η ομάδα Οδηγήτρια που τόσο αγαπούσε ο Παναγιώτης  Σαλπέας.  Στο τουρνουά Ακαδημιών θα συμμετέχουν ομάδες από όλο τον Πειραιά, χωρίς αριθμητικό περιορισμό.

 

*Το Τουρνουά θα αφορά  ηλικίες:

ΠΑΙΔΙΚΟ               (2000 και νεώτεροι)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ      (2002 και νεώτεροι)

JUNIOR                 (2004 και νεώτεροι)

PROJUNIOR         (2006 και νεώτεροι)

 

* Όσα σωματεία ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία της ΕΠΣΠ για να προμηθευθούν το έντυπο δήλωσης συμμετοχής που θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαίου 2015.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply