Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύεται η Αστυπάλαια Κορυδαλλού

Published

on

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε ανανεώσεις στο ρόστερ, ενώ έχουν γίνει και κάποιες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά ανανέωσε και για την νέα αγωνιστική χρονιά ο αμυντικός μέσος Ιάκωβος Χασάπης. Από και πέρα μεταγραφικά η Αστυπάλαια απέκτησε από τον Αετό Λουτρών Μυτιλήνης τον μεσοεπιθετικό Παντελή Σπαρτάλη, από τον ΑΟ Κασπάκα Λήμνου τον επιθετικό Ιωάννη Γαϊτανέρη, από τον Αετό Κορυδαλλό τον αμυντικό Κωνσταντίνο Ευστρατιάδη και τον επιθετικό Ελευθέριο Πασσά, από τους Λέοντες Καμινίων τον αμυντικό μέσο Αθανάσιο Μακρή, από την Κ17 του Απόλλωνα Σμύρνης τον στόπερ Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο, από τον ΑΟ Ιπποκράτη τον αμυντικό χαφ Φώτιο Μουράτη και από τον ΑΟ Αυλώνας τον φορ Μάριο Γκέρτι.

Στο ΔΣ της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Χαρακτηριστικά από το σύλλογο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

“Με σκυμμένο το κεφάλι και με πολύ προσεκτικές επιλογές η ομάδα βαδίζει προς την έναρξη της προετοιμασίας γεμίζοντας το ροστερ με πολλούς νεαρούς, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, δείγμα γραφής του πλάνου που ακολουθείται από διοίκηση αλλά και προπονητικό επιτελείο. Πληροφορίες λένε πως, τις αμέσως επόμενες ώρες, θα σκάσει και νέο κύμα ανακοινώσεων…”

  • Το ΔΣ της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού ευχαριστεί πολύ το γειτονικό σωματείο του Αετού και τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπούγα για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των δύο ποδοσφαιριστών.