Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε και διοικητικά η Αστυπάλαια Κορυδαλλού

Published

on

Ενισχύεται και  διοικητικά η Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής πάντα τον Πρόεδρο Νικήτα Νικολάκη έχει πλέον 3 νέα πρόσωπα σε σημαντικές θέσεις.

Ο Κομνηνός Κούρος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα, ο Παναγιώτης Κουτσαβλής  είναι ο νέος  Ταμίας ενώ  ο Λάκης Δακουρας που προέρχεται από τον Αετό  Κορυδαλλού θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου  Ανθρωποι του ποδοσφαίρου που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα η οποία φιλοδοξεί να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με τις πρόσφατες προσθήκες και όσες θα γίνουν στη συνέχεια .

Ακολουθει η σύνθεση του νέου Δ Σ: Πρόεδρος Νικήτας Νικολάκης, Αντιπρόεδρος Μανώλης Καραμπίνης, Γενικός Γραμματέας Κομνηνός Κούρος, Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Φρατζεσκάκης ,Ταμίας Παναγιώτης Κουτσαβλής,  Γενικός Αρχηγός Ναπολέων Δάκουρας ,Έφορος Μανώλης Καραντώνης, Μέλη Ελένη Μουστάκη Νίκος Φρατζεσκάκης.

Η προετοιμασία ξεκινάει  αύριο Δευτέρα 19 Αυγούστου και  ωρα 17.45 στο ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με το γνωστό προπονητικό τιμ.Στο πόστο του για μια ακόμα χρονιά ο ακούραστος φροντιστής Μανώλης Καραντώνης.

Τα φιλικά παιχνίδια της ομάδος θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.