Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε ο Πυθαγόρας

Published

on

Η επιστροφή του Μάριου Ιωσηφίδη από τον Αστέρα Νίκαια είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Πυθαγόρα που βάζει στη δύναμη του ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του..

Στην ομάδα επέστρεψε ο Άγγελος Σπυριδάκος, κι αυτός από τον Αστέρα Νίκαιας που όμως θα υποβληθεί σε επέμβαση χιαστών καθώς ήταν τραυματίας από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν.

Επίσης αποκτήθηκε ο 20χρονος αμυντικός Παναγιώτης Μπατζέκος κι αυτός από τον Αστέρα Νίκαιας , ενώ στην ομάδα ήλθε και ο αμυντικός Βασίλης Τσομπάνογλου από τον Κισσαμικό.

Στα σκαριά είναι και οι μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του Νέου Ικονίου όπως είναι ο 16 χρονος κεντρικός μέσος Κωνσταντίνος Ζόγκας και ο 18χρονος κεντρικός μεσοαμυντικός Ιάκωβος Χασάπης

Αγωνιστικά στα δυο παιχνίδια Κυπέλλου με Πολυκράτη και Ίκαρο Καλλιθέας ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μάνσαλης , είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Για το 0-7 από τον Ίκαρο , ο προπονητής του Πυθαγόρα δήλωσε : « Παίξαμε με μια ομάδα  δυο κατηγορίες πάνω από μας . Όσο το παιχνίδι ήταν 0-0 πηγαίναμε καλά. Τότε ο  διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που μόνο αυτός το είδε. Από κει και πέρα λόγω απειρίας, χάσαμε την υπομονή και την αυτοσυγκέντρωση μας . Φυσικά η ανωτερότητα των αντιπάλων μας ήταν μεγάλη και γι αυτό ήλθε η βαριά ήττα.   Από τέτοια παιχνίδια μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να πάρουμε . Περιμένω από όλα τα παιδιά να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια τους να διδαχτούμε από τα λάθη μας από τα σωστά μας και να έχουμε υπομονή και επιμονή για την δύσκολη συνέχεια της νέας χρονιάς .