Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε σημαντικά με Γιάννη Χατζηελευθερίου η ΑΕ Θύελλα΄ς Αχιλλεα Κορ.

Published

on

Μεταγραφών συνέχεια… Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ουσίας για την ομάδα της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Το Δελτίο Τύπου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Χατζηελευθερίου. Πρόκειται για μια μεταγραφή ουσίας καθώς ο Χατζηελευθεριου μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην μεσαία γραμμή.

Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κυρίως ως 8αρι καθώς διαθέτει δύναμη καλή μεταβίβαση έχει ωριμότητα και απλοποιεί το παιχνίδι.

Ο Χατζηελευθερίου είχε και κάποιες άλλες προτάσεις αλλά ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας καθώς υπάρχει ταύτιση στόχων και απόψεων.Έχει αγωνιστεί σε Αετό Κορυδαλλού από τον οποίο ξεκίνησε κιόλας από τις Ακαδημίες του, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 του Ατρόμητου όπου κορυφαία στιγμή του ήταν η συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες με ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΟ Κορυδαλλό.

Ο Χατζηελευθερίου έχει κατακτήσει επίσης και το πρωτάθλημα της Α’ΠΕΙΡΑΙΑ με την ομάδα του Αετού.

Η διοίκηση της ομάδας μας κάνει προσεκτικές κινήσεις και μεθοδικές πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και θα ανακοινώσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις σύντομα. Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!