Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ενισχύθηκε το Κερατσίνι

Published

on

Σπουδαίες μεταγραφές για το Κερατσίνι που γίνεται πανίσχυρο. Απέκτησε τον 32χρονο επιθετικό Λάμπρο Χανιώτη που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Κορυδαλλό και με τεράστια θητεία σε επαγγελματικά πρωταθλήματα παίζοντας σε  Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης , Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιά, Εθνικό Αστέρα, Απόλλων Σμύρνης Αιγάλεω, ΑΕ Σαλαμίνας, ΑΕ Κορωπίου .

Επίσης τον έμπειρο γκολκίπερ Μάνθο Τσακιλτζίδη που έχει παίξει επαγγελματικά στον Πανελευσινιακό και τελευταία ήταν στον Ηρακλή Ελευσίνας .

Σημαντικά αποκτήματα επίσης ο Μάχο Ρομάριο 22 ετών μεσοεπιθετικός που έπαιζε στον Μανδραϊκό και πιο πριν σε ομάδα Γ’ ΄Εθνικής  της Ρουμανίας  και ο 20χρονος μέσος Χρύσανθος Ζίου που τελευταία αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό και παλαιότερα σε Χαλκηδόνα και Παννεαπολικό.

Στην ομάδα  έχουν αποκτηθεί και ήδη αγωνίστηκαν την περασμένη Τετάρτη ο 26χρονος τερματοφύλακας Νίκος Κυρίου που έχει παίξει σε Εθνικό Πανοράματος, Ζοφριά και Ιάσωνα Νέων Λιοσίων , και ο 21χρονος αμυντικός Βαγγέλης Καζάλας που ήταν στον Φωστήρα ,στην Αγία Ελεούσα τελευταία αλλά είναι γνωστός στα Πειραϊκά γήπεδα από την θητεία του στον Άρη Αμφιάλη και την Μικτή  Πειραιά.