Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εννέα ποδοσφαιριστές εξηγούν γιατί αποχώρησαν από τον ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Την σιωπή τους λύνουν οι ποδοσφαιριστές  που αποχώρησαν από τον ΑΟ Κορυδαλλό και πήγαν στην γειτονική  ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα . Αναλύουν τους λόγους που αποχώρησαν για πρώτη φορά τονίζοντας  ότι έχουν στο πλευρό τους και τους παράγοντες Γιάννη Λεκάκη και Τάσο Μάρθα που επίσης έφυγαν από τον σύλλογο.

Την επιστολή  υπογράφουν οι εννέα παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Δερμεντζόγλου Σπύρος, Διονυσόπουλος Δημήτρης, Ζαχαρίου Γιάννης, Λεκάκης Νάσος, Μακρής Νίκος, Μάρθας Αποστόλης, Ούγκρης Χρήστος, Σαραντέας Παναγιώτης, Χατζηελευθερίου Γιάννης.

Αναλυτικά αναφέρουν :

«Στη ζωή συνήθως κερδίζει το καλό. Το ποδόσφαιρο βέβαια στην Ελλάδα έχει αποδείξει ακριβώς το αντίθετο. Τους τελευταίους μήνες συγκρούστηκαν δύο σπάνιες συγκυρίες. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που με ρομαντισμό, αγάπη και πάθος έγινε μια γροθιά και έκανε αυτοσκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ιστορία μια ομάδας, βρήκε απέναντι την γνωστή ελληνική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που ζούμε εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη διοίκηση αντί να ευχαριστεί το θεό που βρήκε μια φουρνιά ποδοσφαιριστών που αφιλοκερδώς και χωρίς πολλές συζητήσεις θα συνέχιζε για χρόνια στην ομάδα, αντιμετώπισε την κατάσταση όπως θα γινόταν σε πολιτικά συμβούλια. Πέσαμε σε έναν αντικειμενικά λαλίστατο αλλά και άφαντο στην αντρική ομάδα πρόεδρο που συστηθήκαμε τους τελευταίους μήνες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μετέφερε στους υπεύθυνους της αντρικής Γιάννη Λεκάκη και Τάσο Μάρθα πως υπάρχει θέμα με τον προπονητή. Περίπου 10 ποδοσφαιριστές σταμάτησαν από τις προπονήσεις για περίπου δύο βδομάδες ωστόσο το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο ψήφισε να μείνει ο προπονητής. Δηλαδή στο να φύγει ψήφισαν θετικά οι μόνοι άνθρωποι που ήταν μαζί μας όλη τη σεζόν ενώ αρνητικά οι οικογενειακοί φίλοι του προπονητή μας.

Παρόλα αυτά ρίξαμε όλοι τον εγωισμό μας και είπαμε να κάνουμε πίσω ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην Α κατηγορία. Αφού τελείωσε η χρονιά και η ομάδα ανέβηκε ως πρωταθλήτρια ζητήθηκε ξανά το αυτονόητο για να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και φυσικά να φύγει ο κοουτς ως πρωταθλητής έχοντας τελειώσει η χρονιά.

Η απόφαση μας άφησε όλους άφωνους. Η διοίκηση αποφάσισε να φύγουν 10-15 παίκτες συν τους δυο υπεύθυνους της αντρικής και για πολλά χρόνια προέδρους του ιστορικού Κορυδαλλού. Βλέπετε έψαχναν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο να κρατήσουν τον φίλο τους. Τους πείραξε ο τρόπος λέει. Αυτή την ανακοίνωση υπογράφουν παιδιά που αποτελούνται από τα σπλάχνα της ομάδας.

Που τίμησαν τη φανέλα και στα εύκολα και στα δύσκολα και εσείς αποφασίσατε να χύσετε την καρδάρα με το γάλα διαλύοντας τα πάντα. Εκτός αν πιστεύετε ότι θα βρείτε πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν χωρίς ευρώ και θα βάλουν την ομάδα πάνω και από την προσωπική τους ζωή.

Τέλος δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στους δύο ανθρώπους που ήταν δίπλα μας με κάθε τρόπο. Τους Γιάννη Λεκάκη και Τάσο Μάρθα. Δύο ανθρώπους που θα ήταν ευλογία για κάθε σύλλογο να τους έχει στο Δ. Σ. του. Απλούς, αληθινούς, προσιτούς. Στη ζωή συνάμα και στο ποδόσφαιρο αυτοί οι άνθρωποι είναι μειοψηφία.

Και αυτό μπορεί να είναι κολακευτικό, αλλά η μειοψηφία στα διοικητικά συμβούλια φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει θα το γράψει η ιστορία. Οι συγκεκριμένοι απολαμβάνουν και θα απολαμβάνουν την αγάπης μας όπως και ο προπονητής μας απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Ευχαριστούμε πολύ!