Connect with us

stoplekto

Εννιά αποκτήματα ο Θησέας

Published

on

Σε 9 μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε μέχρι στιγμής η διοίκηση του Θησέα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τα κενά του. Εντάχθηκαν στην ομάδα με υποσχετική ενός έτους ο 20χρονος αμυντικός Κόκκινος Σάββας από την Αμφιάλη και οι Καλαϊτζόγλου Στέλιος 18 ετών μεσοεπιθετικός, Λεβαντής Γιώργος 20 ετών αμυντικό χαφ, Μαθιουδάκης Φώτης (για δεύτερη χρονιά) 21 ετών αμυντικό χαφ, οι τελευταίοι τρεις από την Οδηγήτρια, τις οποίες ομάδες ευχαριστούμε για την προσφορά και την άψογη συνεργασία τους.

 

Επίσης αποκτήθηκαν οι Ηλίας Βλαχουτσάκος 25 ετών, τερματοφύλακας από τον ΚΡΟΝΟ Αιγάλεω, Μπαϊραμπάς Αλέξης 31 ετών επιθετικός και Μπίνης Μιχάλης 20 ετών αμυντικός χαφ από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, Ράλλης Δημήτρης 19 ετών επιθετικος χαφ από τον Παντζιτζιφιακό και Λίπο Τζόϊ 18 ετών αριστερός μπακ χαφ από τον Α.Ο. Κορυδαλλού.

 

Αφέθηκαν ελεύθεροι από την ομάδα οι Τζεγιαννάκης, Δαμίγος έπειτα από 12 χρόνια προσφοράς , Ρενιέρης, Κούβαρης, Πρίφτι, Καρυστινός, Γρυπάρης, Ορφανός, Λόμπας, Βουτσινάς, Φυρίλλας, Μαχαιρίδης και Δημησιάνος. Η διοίκηση του Θησέα τους ευχαριστεί όλους για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

 

Στις 18 Αυγούστου έχει ορισθεί η πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας. Θα γίνει η παράδοση του νέου αθλητικού υλικού και την επομένη θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θεόδωρου Ντέμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply