Connect with us

stoplekto

Εννιά γκολ και κορυφή για τα Πετράλωνα

Published

on

Για πρώτη φορά στην σεζόν τα Πετράλωνα πάτησαν την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, έστω κι αν έχουν παρέα την έκπληξη που ακούει στο όνομα, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με 19 βαθμούς. Οι ‘κυανέρυθροι’ εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Άμιλλας στην Γλυφάδα, ενώ Παπάγος, Καισαριανή και Γαλάτσι σκόνταψαν με αντιπάλους τους Άτταλο, Κουκάκι και Παράδεισο αντίστοιχα μένοντας πίσω. Αντίπαλος στο Ρουφ ήταν ο αδύναμος Ακάδημος και οι παίκτες του Γαληνού Νικολαΐδη τον φιλοδώρησαν με το άνετο 9-0! Ο Μαρτέκας σημείωσε χατ-τρικ σκοράροντας στο 8′, το 40′ και το 61′. Ο Κρεμμύδας πρόσθεσε ακόμη δύο τέρματα στο 30′ και το 48′, όπως και Βασίλης Παπαδόπουλος στο 82′ και το 87′. Τέλος, από ένα τέρμα πέτυχαν Κυφωνίδης στο 52′ και ο νεαποκτηθής Τσολάνης στο 44′, με τον τελευταίο να κλείνει το ημίχρονο στο 4-0.

Διαιτητές: Όντος Κ., Κυριακουλέα Α., Σταντσιού Ε. 

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος (65′ Καραΐσκος), Αγγελακόπουλος, Μουντράκης, Μάρος, Μακρυγιάννης, Τσολάνης, Παπαδόπουλος, Παπαδάκης, Μαρτέκας, Κυφωνίδης (56′ Ίσσα), Κρεμμύδας (68′ Παχίδης).

Ακάδημος (Βασίλης Χρυσικόπουλος): Σκαφιδάς, Χαραλαμπίδης, Αποστολόπουλος, Κουρέλης, Βλαχοκυριάκος, Μπλάνας (53′ Λαουνάρος Ε.), Σταμάτης (70′ Γιάνναρος), Λαουνάρος Σ., Δημητρόπουλος (44′ λ.τρ. Κουφάκης), Αλεξάκης, Λουκάς.