Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντολή… Χέλμη και το Περιστέρι 1-0 την Ηλιούπολη

Published

on

Μετά την ήττα στο Βύρωνα, το Περιστέρι έπαιζε τα… ρέστα του απέναντι στην Ηλιούπολη. Οι «ροσσονέρι» ήθελαν μονάχα τη νίκη και τα κατάφεραν με σκορ 1-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη στον Ήφαιστο. Man of the match ο Χέλμης, ο οποίος σκόραρε στο 54’ και βοήθησε τον Όμιλο να φτάσει τους 21 βαθμούς στη 12η θέση προσπερνώντας τους Αθηναϊκό και Χολαργό. Όσον αφορά τον «Ήλιο», παρουσιάστηκε με αρκετά νέα και νεαρά πρόσωπα ύστερα από τις χειμερινές προσθαφαιρέσεις. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται στη τέταρτη θέση αριθμώντας 29 πόντους μαζί με το Αιγάλεω που ηττήθηκε στην Ερυθραία.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάτι το σημαντικό. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να «χτίσουν» επιθέσεις, όμως από τη μια το άγχος και από την άλλη η έλλειψη χημείας δεν βοηθούσε, ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Στο 17’ και στο 28’ οι Χαλιώτης και Οκσίσογλου αντίστοιχα βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως έκαναν κακό τελείωμα.

Περνώντας στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Λευτέρη Αλεξάκη βρήκαν το τρόπο να νικήσουν τον πολύ σταθερό Καπακτσόγλου που έκανε ντεμπούτο. Ο Οκσίσογλου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πλέστης πήρε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Καπακτσόγλου, όμως ο Χέλμης καραδοκούσε και άνοιξε το σκορ στο 54’ με διπλή προσπάθεια από κοντά. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και η σκοπιμότητα έκανε την «εμφάνιση» της. Οι «κυανέρυθροι» άγγιξαν την ισοφάριση στο 78’ σε καλό σουτ του Σκούρα που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Λιώνης, ενώ στο 85’ ο Λιαγκόζης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ώστε να «κλειδώσει» το 2-0 σε ένα σημείο που η Ηλιούπολη είχε την κατοχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Α., Νικολαδός Σ., Γιαννόπουλος Γ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λευτέρης Αλεξάκης): Λιώνης, Τσαλγιτζόπουλος, Μπούζας Ι., Μουτζούρης (46′ Κωνσταντόπουλος), Γουβαλάρης, Χέλμης, Οκσίσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας (90+1′ Ακριτίδης), Λιαγκόζης, Ιατρούδης (46′ Παπαευθυμίου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (78′ Λαμπρόπουλος), Τερλελής, Κυρίτσης, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Χαλιώτης, Κοκκόρης (78′ Ορφανός), Παπαδάκης (57′ Γκολφινόπουλος).