Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εντυπωσίασαν οι Ακαδημίες του Μεγαρικού στο WEST ATTICA LEAGUE (φωτο)

Published

on

Σάρωσε τα κύπελλα η ακαδημία μας στο τουρνουά WEST ATTICA LEAGUE TO Σαββατοκύριακο που πέρασε 10-11/6/2023 παίζοντας στα γήπεδα της Δυτικής Αττικής, αφού συμμετείχε και στους 5 τελικούς αγώνες των τμημάτων Κ8,Κ10, Κ12, Κ14 & Κ16.

Οι μικροί μας της Κ8 αγωνίστηκαν στον τελικό της κατηγορίας τους με το αντίστοιχο τμήμα της Ν. Περάμου στο γήπεδο MEGARA DREAM SPORT το Σάββατο 10-6-23 το πρωί σε ένα όμορφο παιχνίδι. Επικράτησαν της αντίπαλης ομάδας με σκορ 3-1 και σήκωσαν την “κούπα” της ηλικίας τους για το Τουρνουά West Attica League.

Η Κ10 αντιμετώπισε την Δόξα Αχαρνών στο γήπεδο της Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο, και μετά από ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και ηττήθηκε με σκορ 3-4 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο προπονητής τους Λυπημένος Δ. συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές του για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η Κ12 σήκωσε και αυτή το κύπελλο τη ηλιακής κατηγορίας τους, το Σάββατο 10/6/23 αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Ελευσίνας παίρνοντας την νίκη με σκορ 1-4. Ο προπονητής κ. Χατζής Γ. με την σωστή προπόνηση και καθοδήγηση κατάφερε, αυτήν την σεζόν, να βελτιώσει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Όλα τα παιδιά πανηγύρισαν έξαλλα για την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τον προπονητή τους.

Η Κ14 του Κώστα Σαμπάνη σήκωσε το δεύτερο κύπελλο καταβάλλοντας την ομάδα του Μανδραϊκού με το επιβλητικό 5-0 στο γήπεδο της Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο το Σάββατο 10-6-23. Η δουλειά όλης της χρονιάς ανταμείφθηκε από την κατάκτηση, αλλά το σημαντικότερο που κρατάμε είναι η εμφανής βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας από την συστηματική δουλειά που έκαναν.

Την Κυριακή 11-6-23 το πρωί η Κ14 έδωσε και δεύτερο, φιλικό αγώνα εντός έδρας, αντιμετωπίζοντας την Δόξα Σαλαμίνας όπου και εκεί επικράτησε με σκορ 4-2.

Η Κ16 στον τελικό αντιμετώπισε την Ν.Πέραμο το απόγευμα του Σαββάτου 10-6-2023 στο γήπεδο της Γκορυτσάς. Από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με πάθος αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την νίκη. Προσέφεραν ένα όμορφο θέαμα, ένταση και θέληση για την κατάκτηση της νίκης. Το Σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν 1-1 και το παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι επικράτησε ο Μεγαρικός με 5-4 αποκρούοντας ο τερματοφύλακας του Μεγαρικού Έρσι το τελευταίο πέναλτι και όλοι οι συμπαίκτες του τον ΄΄έπνιξαν’’ στις αγκαλιές.

Εμφανώς ικανοποιημένος και ο προπονητής τους Κέλλης Δ. για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για το ήθος των παιδιών μας.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 11-6-2023 στο γήπεδο της Δύναμης Ασπροπύργου η Κ16 αντιμετώπισε για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ την γηπεδούχο Δύναμη. Σκληρό και δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Μεγαρικό και στον τέταρτο της βαθμολογίας, δεν μπήκε κάποιο τέρμα και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το παιχνίδι αυτό η ομάδα του Κέλλη Δ. παραμένει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο αγώνα.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες του Ολυμπιακού Ελευσίνας, της Ακαδημία Α.Γ.Σ Νέας Περάμου, της Δυναμη Ασπροπυργου, της Δόξας Αχαρνών, της Δόξας Σαλαμίνας και του Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος – Ακαδημία Ποδοσφαίρου για την συνεργασία στα παιχνίδια.