Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εντυπωσίασε η Κ16 του Αστέρα Τρίπολης στο Παιανία Talent Cup

Published

on

Κάτι παραπάνω από εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις της Κ/16 του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που ως γνωστόν έχει άμεση συνεργασία με τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά. Ο κύριος Γιάννης Περλορέντζος, ο εμπνευστής αυτής της συνεργασίας που έχει φέρει πολλά ωφέλη στους δύο συλλόγους, αλλά προπαντός σε νέα παιδιά που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από τα τμήματα υποδομών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δήλωσε τα εξής σε σχέση με το “ΠΑΙΑΝΙΑ TALENT CUP” το εξαιρετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξάχθηκε το τριήμερο 7-9 Μαΐου στα γήπεδα της Παιανίας:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από όσα έγιναν σε αυτό το τουρνουά και ευγνώμων θα έλεγα στον κύριο Γιώργο Φίλο που συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση και την διεξαγωγή του. Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική, δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ σε επτά αγώνες, και ηττηθήκαμε μόνο από τον “γηπεδούχο” ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με αυτό το μοναδικό γκολ εις βάρος μας! Τελικά κατακτήσαμε την τρίτη θέση πίσω από ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ σε σύνολο 16 ομάδων που έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παίζαμε με μόνο πέντε γεννημένους το 2008, δώδεκα γεννημένους το 2009 και τέσσερις γεννημένους το 2010(!) Ήταν τεράστιο κέρδος για αυτά τα παιδιά η συμμετοχή τους σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά και το μέλλον τους ανήκει…”.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι προπονητής των παιδιών ήταν ο Κώστας Παπουτσής, ενώ στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι τερματοφύλακες Γιάννης Κυριακού, Ραφαήλ Φωτόπουλος και Χρήστος Καρύδης, οι αμυντικοί Άγγελος Ποζιάδης, Χρήστος Παπαγιάννης, Αντρέας Μουχάϊ, Μανώλης Γόγολας, Χρήστος Μελαδίνης, Ιάκωβος Σορώτος και Γιώργος Γεωργίου, οι μέσοι Γιώργος Μιχαλακάκος, Μηνάς Πετρίδης, Γιάννης Γιαννόπουλος, Γιάννης Διονυσίου, Άγγελος Πετσαλάκης, Θωμάς Μπουκλής, Παναγιώτης Καράμπελας, κοι οι επιθετικοί Αλέξανδρος Ξηροδήμας, Παναγιώτης Τσουφλίδης, Άγγελος Παριανός και Ισίδωρος Οικονόμου…

ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΈΤΗΣ