Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιάζει η Πεύκη – Υπέταξε και τον Μικρασιατικό

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το 2016 για την Πεύκη που επικράτησε εντός έδρας 3-1 του Μικρασιατικού και ζευγάρωσε τις επιτυχίες μέσα στο νέο έτος. Οι ‘κυανόλευκοι’ παρά το νεαρό της ηλικίας του βαδίζουν σε καλό μονοπάτι και αισίως έχουν 20 βαθμούς στην δέκατη θέση. Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος της Καισαριανής είχε σημαντικές απουσίες, ισοφάρισε, ακυρώθηκε γκολ, όμως δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και μοιραία παρέμεινε πέμπτος έχοντας 27 πόντους.

Στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 18′ με τον Παστελόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Ζαφειράκη. Στο 35′ ο Αϊβάζης σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ίσως ο διαιτητής Χαλδαίος να θεώρησε ότι ο ακάλυπτος Πετρίτσης επηρέασε την φάση. Τελικά, το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και μπαίνοντας στο δεύτερο οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν όρεξη για γκολ. Αρχικά στο 50′, ο Πετρίτσης ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Κοϊντόση έβγαλαν πάθος και πέτυχαν δύο ακόμα γκολ. Στο 53′ ο Παστελόπουλος έδρασε ξανά και έδωσε νέο προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο οποίοι σφράγισαν την σπουδαία νίκη τους στο 78′ χάρις το σουτ εκτός περιοχής του Πετράκη. Ο νεαρός άσος σημείωσε κρίσιμο γκολ αν υπολογιστεί ότι στο 76′ ο Ψαραδέλης σημάδεψε το δοκάρι.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Αραβίδης Γ., Τσολακίδης Λ.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Μάτσος, Βαφειάδης, Βλάχος, Μπούρας, Ζαφειράκης, Πετράκης, Παστελόπουλος (85′ Θανάση), Ρούμπος (55′ Ντοβλετάκης).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Αϊβάζης, Βιτζηλαίος, Κολοβός Η., Ντατής (70′ Ψαραδέλης), Παούρης (70′ Κετσές), Πετρίτσης, Πρασσάς, Γκίνης (46′ Κραψίτης).