Connect with us

stoplekto

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο νεαρός Αρ.Πιτέλης

Published

on

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα του Ατρομήτου (Κ14) ο Πιτέλης Αριστείδης. Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Αστέρα Μαγούλας, ο 14χρονος αθλητής του Ατρομήτου προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του πλέον επάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Οι ακαδημίες του Ατρομήτου επιβεβαιωμένα φημίζονται για την εξαιρετική δουλειά τους και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Κατά τη συνάντηση που είχαμε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μας ανέφερε ότι η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο δεν επηρεάζει την απόδοσή του στο Γυμνάσιο, αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να ευχαριστήσει μέσα από την σελίδα μας όλο το προπονητικό team του Ατρομήτου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Σάσαλο, Πολίτη, Γκέρο και Γεωργόπουλο, όπως επίσης και τους κ.κ. Αποστόλου και Κασπίρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο προσωπό του και τον υποδέχτηκαν στη μεγάλη οικογένεια του Ατρομήτου.

Κλείνοντας, μας τόνισε πως θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσει τον πρώην προπονητή του κ. Δήμο Ρόκα, τον κ. Στάθη Ρόκα και τον προπονητή της Μικτής Δυτικής Αττικής κ. Τυρλή Σωκράτη.