Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιάζει ο Μικρασιατικός

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο φάσεις πραγματοποιήθηκε στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’, όπου ο Μικρασιατικός επικράτησε 3-2 του Χολαργού στις καθυστερήσεις. Η ομάδα της Καισαριανής διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και δείχνει ότι θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Το 1-0 έγινε στο 10′ με κεφαλιά του Κουλλίρα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Κολοβού, αλλά στο 30′ ήρθε η ισοφάριση από τον Πάνο Καζάκο, ο οποίος αξιοποίησε την ωραία πάσα του Τασιούδη στην πλάτη της άμυνας. Νέο προβάδισμα για τους ‘νεοφώτιστους’ στο 70′ χάρις τον Πετρίτση που έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πλάσαρε για το 2-1. Στα τελευταία λεπτά το ενδιαφέρον κορυφώθηκε και στο 88′ έγινε το 2-2 δια ποδός Σπυρόπουλου από φάουλ του Πλεμμένου. Όλα οδηγούσαν στην ισοπαλία, όμως ο Χρήστος Μποτσιβάλης έδωσε στις καθυστερήσεις και το 90+3′ με ωραίο σουτ την νίκη στο συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη που το φέρνουν στην κορυφή με το τρία στα τρία. Αντίθετα, πρώτη ήττα για τους ‘κυανόλευκους’ που παραμένουν έκτοι έχοντας έξι βαθμούς.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Τουμπακάρης Ι., Γεωργαράκος Ν.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κρασσάς, Κουλλίρα, Κολοβός Η., Πρασσάς, Ντάνο (70′ Μποτσιβάλης Χ.), Γεροκώστας (46′ Πετρίτσης), Κολοβός Α., Γκίνης (46′ Ντάντης).

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός (75′ Χαρατσάρης), Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Αναστασόπουλος (81′ Ντζαβίδας), Χάλος, Τζέλη, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (60′ Λυράς), Καζάκος Π.