Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Εντυπωσιακά τα Ταταύλα κόντρα σε Πέρα Κλουμπ

Published

on

Συναρπαστικό ματς, ίσως το πλουσιότερο από πολλές τις απόψεις, διεξήχθη στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’ ανάμεσα σε Ταταύλα και Πέρα Κλουμπ. Η ιστορική Πέρα λύγισε και ηττήθηκε 3-2 από μια ομάδα γεμάτη τσαγανό και πείσμα για την πρόκριση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους ‘κιτρινόμαυρους’, αφού ο Άγγελος Ποριώτης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Όμως, ήρθε το γκολ με παίκτη λιγότερο στο 22′ από προβολή του Ρακιτζόπουλου, αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Τσολακίδης ισοφάρισε στο 24′. Στο 39′ ήρθε η ολική ανατροπή για τους ‘κυανέρυθρους’ χάρις το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Σαρατσιώτη για το 2-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας είχε φάσεις, δύναμη, πάθος και δραματικό τέλος. Στο 74′ ο Τριγωνάκης από κοντά έκανε το 3-1, αλλά στο 85′ ο Γιώργος Ποριώτης μείωσε σε 3-2. Η αναμέτρηση έφτασε στην κόψη του ξυραφιού και στο 90′ ο Λουφάκης κέρδισε το πέναλτι για τα Ταταύλα σε μια φάση που τρόμαξε κόσμο αφού βρέθηκε, για λίγο, αναίσθητος στο έδαφος. Τελικά σηκώθηκε γερός, ο Τριγωνάκης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών αλλά το 4-2 δεν έγινε ελέω Κορέντη και το 3-2 παρέμεινε μέχρι τέλους. Επόμενος αντίπαλος για τους ‘νικητές’ η Ανθούπολη σε μία εβδομάδα.

Διαιτητές: Κορτέσης, Δαρσακλής, Βλατάκης.

Ταταύλα: Αλεξάκης, Δόσης, Σφενδύλης, Τσολακίδης, Σακάτης, Σουρδής (80′ Σαραντίδης), Λουφάκης, Χασιώτης, Τριγωνάκης, Σαρατσιώτης (46′ Τοπάλι), Αθανασόπουλος (63′ Λώλος).

Πέρα Κλουμπ: Κορέντης, Θωμόπουλος (62′ Καρναβίας), Παλαμάρας, Θεοδωρίδης, Καρανίκας, Ρακιτζόπουλος, Ποριώτης Γ., Αντωνόπουλος (79′ Σκλαβούνος), Ντουμιτρίου, Ποριώτης Α., Κοτίνης Γ.(46′ Λεβάκης).