Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακή η Αγία Ελεούσα κόντρα στην Αργυρούπολη

Published

on

Στον δεύτερο πρωινό αγώνα της Κυριακής, η Αγία Ελεούσα ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε 4-0 της Αργυρούπολης στο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μανώλης Πολυκρέτης, o οποίος πήρε την ομάδα από το χέρι εκτοξεύοντας την στους 36 βαθμούς της ασφαλής δέκατης θέσης. Έναν περισσότερο στην ένατη έχει ο ΓΣΑ που γνώρισε την πιο βαριά ήττα του από τότε που επέστρεψε στα αθηναϊκά σαλόνια.

Τον ‘Γόρδιο δεσμό’ έλυσε στο 41′ ο Πολυκρέτης αποβάλλοντας, παράλληλα, το άγχος των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καταιγισμό, καθώς πέραν των τριών γκολ οι ‘μπλε’ είχαν και δοκάρι. Πιο αναλυτικά, ο Λαναράς είδε το σουτ του να αποκρούεται από την δοκό του Λεβέντη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τσολάκογλου δεν χαρίστηκε και πέτυχε το 2-0. Ο Πολυκρέτης πήρε πάλι την… «μπαγκέτα» και βρήκε δίχτυα στο 76′ για το 3-0, τέσσερα λεπτά πριν ο Λαναράς υπογράψει το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Παπαπέτρου Α., Σαμοΐλης Δ., Φωτόπουλος Α.

Αγ. Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Σαρλάς, Καργιώτης, Τσολάκογλου (84′ Καρύδης), Γιολδάσης (46′ Μιχελής), Βατίστας, Κακαβάς, Κλωνάρης, Αθανασίου (46′ Τρίμπος), Πολυκρέτης, Λαναράς.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Χιόνης, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Μαργιώτης (62′ Δομάζος), Κωνσταντινίδης (72′ Γιαννίκος), Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Βασίλης (84′ Καραγεώργος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.