Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακή η Αγία Ελεούσα, 4-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Ελεούσα επικράτησε εκτός έδρας επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με το εμφατικό 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Κουνάδη έδειξαν σαφώς βελτιωμένοι και έφτασαν εύκολα στη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι του Αντώνη Βαζλαματζή απογοήτευσαν και δίκαια γνώρισαν βαριά ήττα.

Στο 14′ ο Γιαννόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, με τον Σωτηρόπουλο στο 25′ με βολέ πάνω στην κίνηση να κάνει το 0-2. Στο 40′ ο Καραδήμας με πλασέ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 58′ ο Τουφεξίδης εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα.

ΕΛΠΊΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΆΡΓΥΡΩΝ: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Παππάς, Κοτσίλιος, Στεργίου, Ντερτινής, Παντ. Σπυρόπουλος, Λυμπερόπουλος, Ροκανάς, Κοτταρίδης, Κουνάδης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ντάλας, Κάβουρας, Ζενουλάρι, Παπακωνσταντίνου, Ντόκο, Πάσχος, Μήτσος, Φέκας, Σκαπέτης, Μαυρογιάννης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ναβροζιδης, Μαζμανίδης, Μπίκος, Μαθιουδης, Μπάκας Α., Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου, Κρητικός, Γιαννόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καραδήμας.

Έπαιξαν και οι Μπάκας Π., Τσαγκάρης, Τουφεξίδης, Τεπετίδης, Κατσικανταής, Τζωρτζακάκης, Γκουτίδης, Μάμας.