Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακός ο Ιπποκράτης, 4-1 εκτός τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Ιπποκράτης επικράτησε εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με το εμφατικό 4-1.

Η ομάδα του Βασίλη Βόγλη, αν και έχει δώσει δύο ματς εκτός έδρας, κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες έχοντας μάλιστα πετύχει 9 γκολ. Αντίθετα ο Ατρόμητος υπέστη τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 30΄έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκέκα. Παρόλα αυτά στο 36΄ο Μπότης έκανε το 0-1, με τις αριθμητικές ισορροπίες να αποκαθίστανται στο 42΄αφού αποβλήθηκε ο Φραγκουλόπουλος των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημχρόνου στο 47΄ο Μελέτης έκανε το 0-2, ενώ στη συνέχεια ο Μπότης με δύο προσωπικά γκολ στο 57΄και στο 65΄ανεβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 88΄ο Νούλης διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Λαμπαδάριος, Φραγκουλόπουλος, Αναγνώστου ( 58΄Αυγέρης) , Στίμος (46΄Καλογεράς), Κιούσης, Υφαντής (46΄ Κολέτσης) , Μπατσιάκος (58΄Σαραντόπουλος), Νούλης, Πλατιάς (33΄Μάντακας), Κουράκλης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ : Τεννές Γ., Νάκο, Κανδυλιώτης (53΄Σάσσαλος) , Μίχος, Γκέκας, Τεννές Ε. (53΄ Ζευγουλάς), Μπότης, Λουκάκης, Τζαρέλλας (60΄Χήρας), Αγγελόπουλος, Μελέτης (75΄Γκουντουβάς).