Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακός ο Τριφυλλιακός, 4-1 εκτός τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Τριφυλλιακός επικράτησε με 4-1 εκτός επί του Ατλαντα Κυψέλης και ζευγλάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Ετσι με 6 βαθμούς είναι στην κορυφή μαζί με Ορφέα Αιγάλεω και Λύκους Χαϊδαρίου, ενώ ο Ατλας υπέστη τη 2η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με τη σέντρα ο Γεωργίου έκανε το 0-1, με τον Κώη στο 30′ να κάνει το 1-1. Στο 42′ ο Σαντικάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με τη βοήθεια της τύχης έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 62′ ο Πανταζής με μακρινό σουτ έκανε το 1-3, με τον Βιτζηλαίο στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4. Ο Ατλας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κώη στο 80′ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Λιβάνιος, Χατζίου (80′ Τσιτσόπουλος), Μαρμαράς, Κοσμίδης (60′ Νάσι Σ.), Τελάι, Κώης, Νάσι Α. (60′ Χούνο), Σινομάτι, Καβαλιέρης, Βασιλείου (46′ Αποστολάκης).

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Λιάπης (83′ Φέρλιας), Βαλασιάδης (70′ Τσιάτσιος), Μαλέλι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (77′ Κατσαρός), Βιτζηλαίος (70′ Παυλόπουλος).