Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εντυπωσιακός στο β’ γύρο ο Θησέας

Published

on

Κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και με συγκομιδή σε αυτόν 21 βαθμών ο Θησέας  προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Μοσχάτου έχοντας σαν στόχο την νίκη η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα απαλλάξει την ομάδα από την διαδικασία των μπαράζ όπως και των playout.

Ο Σύλλογος ο οποίος δεν είχε καλό πρώτο γύρο λόγω αρκετών προβλημάτων, κυρίως με ποδοσφαιριστές στους οποίους βασιζόταν ο προπονητής Ν. Γαντζάκης και οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν είτε λόγω στρατού (Χαιρέτας Γ. – Μαθιουδάκης Φ.), είτε εργασίας (Κοντάκος – Μαχαίρας – Καλλέργης), είτε αποχώρησης (Δεληγιαννίδης – Πολίτης και οι αδελφοί Βλαχουτσάκου Γιώργος και Ηλίας).

Οι προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου των Γουσέτη, Κουκουβίνου, Σκαρπέλη, Λιβανού, Κουτσονικόλα, Δερβίση, και τελευταία του Πιπόη οπωσδήποτε βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό το έργο του προπονητή Γαντζάκη Νίκου ο οποίος στηριζόμενος πλήρως από την Διοίκηση και με την ουσιαστική βοήθεια των βοηθών του Ανδριώτη Μάκη και Κοσκινά Πέτρου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο παικτών με πορεία στον δεύτερο γύρο ομάδας για τα μπαράζ ανόδου.