Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακό σεφτέ για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Πρώτη νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου επικράτησε 3-1 του Χαραυγιακού παίζοντας ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Αντίθετα, σε κακή μέρα οι ‘νερατζούρι’ που προσπάθησαν για την ισοφάριση, έκαναν αλλαγές, όμως μετά το 75′ κατέρρευσαν έχοντας εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά από την αρχή, πίεζαν και έψαχναν το γκολ δείχνοντας ότι ήθελαν εναγωνίως το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το 30′ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Πρώτος απείλησε ο Θρίαμβος, αλλά ο Αδαμόπουλος σταμάτησε δύο φορές τον Μπανιά στο 7′ (σουτ βολίδα) και το 15′ (κεφαλιά από φάουλ). Την σκυτάλη πήρε ο σύλλογος από την Ηλιούπολη και στο 32′ ο Παπαδιώτης απέκρουσε σουτ του Ζήση. Το ίδιο συνέβη στο 36′ έπειτα από σουτ του Θέμη Γουσούλη, ενώ στο 38′ ο Κωνσταντίνου αστόχησε από πλεονεκτική θέση από πάσα του Κουντουριώτη. Τελικά, το τέρμα ήρθε για τους ‘κυανόλευκους’ στο 42′. Ο Παπαναστασίου έκανε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Αποστολόπουλος πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά- ‘ψαράκι’ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαγγέλης Χαντές φρέσκαρε την ενδεκάδα του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Μπίτιλη και Παπαδόπουλο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε κατακόρυφα, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ενώ οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 55′ ο Αδαμόπουλος σταματάει σωτήρια με τα πόδια τον Αποστολόπουλο, στο 59′ ο Κωνσταντίνου ‘πετάει’ στα σκουπίδια την προσπάθεια του Μπίτιλη και στο 74′ ο Παναγιώτης Μπάκας δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του πορτιέρο του Χαραυγιακού και αστόχησε πολύ σε κενή εστία. Time out φάσεων στο 75′ και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπιρμπιλή για παράπονα στον ρέφερι Γεωργή. Ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που αποβλήθηκε, όπως και οι ‘νερατζούρι’ πώς στο ίδιο χρονικό σημείο έμειναν χωρίς στόπερ και εννέα παίκτες. Μαζί με τον τιμωρημένο Μπιρμπιλή, αποχώρησε τραυματίας ο Κορρές και δεν αντικαταστάθηκε επειδή η τρίτη αλλαγή έγινε στο 60′ λόγω τραυματισμού του Πάνου Γουσούλη. Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι πήραν φωτιά. Ο Χατζής προειδοποίησε στο 83′ και στο επόμενο λεπτό ο Αποστολόπουλος μπήκε από τα αριστερά βρίσκοντας τον Ντουλέ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Στο 87′ ήρθε η μείωση για τους ‘νερατζούρι’ με το αυτογκόλ του Χατζή σε προσπάθεια του Κωνσταντίνου, αλλά στο ‘καπάκι’ ο Παναγιώτης Μπάκας με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα πέτυχε το τελικό 3-1 στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’.

Διαιτητές: Γεωργής, Τζάκος, Μπατζιόπουλος.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Τσιούλος Π., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Πατέλης, Μπάκας Π., Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (83′ Σκεπετάρης), Αποστολόπουλος (89′ Τσιούλος Ι.).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Γουσούλης Π. (60′ λ.τρ. Ράμμος), Βουρλούμης, Κορρές, Μπιρμπιλής, Κατσαμπάνης (46′ Παπαδόπουλος), Γουσούλης Θ., Κουντουριώτης (46′ Μπίτιλης), Ζήσης, Κωνσταντίνου, Τουγουντζόγλου.