Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Εξάσφαιρη” Αθηναΐδα ξεκίνησε τα προεόρτια….

Published

on

Οδοστρωτήρας η Αθηναΐδα, οδεύει ολοταχώς στην  Β’ κατηγορία, αυτό εξάλλου μαρτυρούν και τα πανηγύρια των ποδοσφαιριστών τις στα αποδυτήρια  λίγο μετά την λήξη του αγώνα με τα Πατήσια όπου η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα επιβλήθηκε με 6-0. Η ιστορική ομάδα της Κυψέλης θέλει ένα πόντο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στο 4ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4’ με τον Καραμανίδη και στο 34’ ο Κούρτι με προσωπική ενέργεια πλάσαρε για το 2-0. Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους ο Γκιόλιας «πυροβόλησε» έξω από την περιοχή τα δίχτυα του Ξυδόπουλου (3-0)  και στο 56’ ο Τουμάσης από τα ένδεκα βήματα σκόραρε για το 4-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσαν οι Καραμανίδης στο 85’ και Ράντα στο 88΄.

Διαιτητής ήταν ο Τσελίκος.

 ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Πουλίδης, Μπαρμπαδήμος, Καραμανίδης, Κινδιλίδης, Γώγος, Γκιόλιας, Σταθόπουλος(53’Δουδουμόπουλος), Κούρτι(60’Μπίκοβ), Βαγγελής(70’Ράντα), Σιάνη,Τουμάσης.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Ξυδόπουλος, Καλλίτσης, Μαρής, Κορρές(76’Κονιτόπουλος), Μαρτέκας, Τετριμμίδας,Κυρμιτζόγλου(61’Χαρίτος), Βαρδακαστάνης, Κρασνίκι, Κιαπέκος, Καραγκιοζόπουλος(61’Σερίφης).

athinaida-5