Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εξάσφαιρη Αργυρούπολη κόντρα στη Θύελλα

Published

on

Δεν σταματάει να εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη Αργυρούπολη. Το συγκρότημα του Βασίλη Λεβέντη νίκησε με 6-0 την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο τοπικό ντέρμπι. Μόλις στο 6′ ο Μένταυλος με πλασέ έκανε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αφού ο Ραζακιάς στο 20′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καταιγισμό από γκολ. Στο 47′ ο Λεβέντης κερδίζει πέναλτι και ο Ντούβλης ευστοχεί από τα έντεκα βήματα για το 2-0. Στο 51′ ο Ασημακόπουλος σημειώνει άθελα του αυτογκόλ για το 3-0 και στο 60′ ο Λεβέντης από κοντά ανεβάζει τον δείκτη στο 4-0. Ο αρχηγός Παλόγλου γράφει το 5-0 στο 80′ με κεφαλιά και στο 88′ ο Στεφανουδάκης βάζει το κερασάκι στη τούρτα στέλνοντας την μπάλα στο γάμα για το 6-0. Παρά τα έξι γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 50′ με τον Μίχα.

Αργυρούπολη (Βασίλης Λεβέντης): Λεβέντης Δ, Παπαντωνάκης Μ., Μίχας, Παπαντωνάκης, Παλόγλου, Ντούβλης, Μπουσουλόπουλος, Υφαντής (46′ Λεβέντης Δ.), Μένταυλος (64′ Στεφανουδάκης), Κορκολής, Ζουμπουρλής (57′ Γιαννακούλας).

Θύελλα Αγίου Δημητρίου (Τάσος Τασιόπουλος): Κουρκούνας, Μαραγκουδάκης, Πάλιας, Παπαδόπουλος (53′ Κωνσταντόπουλος), Αντωνόπουλος, Κοτίτσας, Ασημακόπουλος, Τσουκάλης, Ραζακιάς (71’Γκίκα), Κοντοπάνος (42′ Τσαγκαράτος), Δελής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply