Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εξαιρετικά Σούρμενα, 4-2 εκτός την Αγία Ελεούσα

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα, τα Σούρμενα επικράτησαν με 4-2 εκτός έδρας επί της Αγίας Ελεούσας και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους.

Έφτασαν έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 7.

Τα Σούρμενα έπαιξαν πολύ έξυπνα και ξεδιπλώνοντας τις τεράστιες επιθετικές αρετές τους έφτασαν στη νίκη. Από την άλλη η Αγία Ελεούσα έκανε καλή εμφάνιση, αλλά πλήρωσε τα πολλά αμυντικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι αντίπαλοι της, ενώ στάθηκε και άτυχη έχοντας δύο δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν μόλις στο 2′ όταν από σέντρα του Πετριτάι η κεφαλιά του Αρσενίου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 13′ το σουτ του Λειβαδά πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν καλή στιγμή στο 18′ όταν ο Κοπανάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Καραδήμας έκανε την προβολή, με τον Αθανασόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, με  τη μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι. Στο 21′ το μακρινό σουτ του Γκουτίδη , ενώ στο 23′ τα Σούρμενα άνοιξαν το σκορ. Ο Παπαδάκης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Πετριτάι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1.

Λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν άμεσα, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Μπάκα στο 25′ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 27′ ο Παπαδάκης σούταρε από μακριά, με τον Σιφογιαννάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 34′ ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Πετριτάι έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με τον Αρσενίου με εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση να κάνει το 0-2. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, στο 36′ ο Αθανασόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Κοπανά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν στη μείωση του σκορ. Ο Κοπανάς εκτέλεσε φάουλ, με τον Αθανασόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Μπάκας έπιασε κεφαλιά, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Μπίκος με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Και ενώ οι γηπεδούχοι κυνηγούσαν την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο τρίτο γκολ με ένα απίστευτο τρόπο. Ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος έκανε το βολέ, η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, οι αμυντικοί αδράνησαν, ο γκολκίπερ έκανε λάθος έξοδο και ο Πετριτάι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 60′ το σουτ του Μπάκα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 68′ οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς με ένα καταπληκρικόσ ε δημιουργία και εκτέλεση γκολ. Ο Μαργαρίτης με έξοχη μπαλιά βρήκε τον Λαμτσάι, αυτός έκανε καταπληκτική κούρσα από δεξιά και σέντραρε, με τον Παπαδάκη με πλασέ πάνω στην κίνηση να κάνει το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 83′ ο Κοπανάς με φοβερό μακρινό σουτ.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Παλυβός (84′ Παπαδόπουλος), Μπάκας, Δαρδανός, Μπίκος, Πατσατζόγλου (66′ λ.τ. Μαθιούδης), Χατζηροδίτης (63′ Μπαριάμι), Μίχας (46′ Βάσσος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς.

ΣΟΎΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Σούλκο, Κωνσταντινίδης, Γιεσίλι, Σετελλάρι, Μακρυνόρης (55′ Αλεξανδράκης), Μαργαρίτης, Παπαδάκης, Πετριτάι (63′ λ.τ. Λαμτσάι), Αρσενίου, Λειβαδάς (82′ Κεφαλάς).