Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Εξαιρετική η Αλσούπολη, 4-2 τον Γκυζιακό

Published

on

Σε ένα πολύ καλό ματς με πολλά γκολ, η Αλσούπολη νίκησε τον Γκυζιακό με 4-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Θανάση Ψύλλια ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο του 2ου ημιχρόνου και έφτασε δίκαια στη νίκη-πρόριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Παντελή Σταθόπουλου προσπάθησαν αλλά έδειξαν πως θέλουν πολλή δουλειά για να φτασουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Μόλις στο 3′ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τσάλα ο Τσούκας με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 38′ ο Τσούκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μούζος με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50′ ο Γκυζιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φίλου, με τον Ζαννάκη να ευστοχεί έστω και με περιπετειώδη τρόπο και να κάνει το 2-1, ενώ στο 60′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Πασάι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 2-2.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους,  και στο 70′ από κόρνερ του Τσούκα ο Παπαδήμας με κεφαλιά έκανε το 3-2. Στο 73′ η κεφαλιά του Γιαννακάκου σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 78′ ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ:  Κωτσάκης (34′ λ.τ. Ντάλας), Καρυπίδης (81′ Φειδάκης), Τσάλας, Ράπτης, Μούζος, Χρονόπουλος, Τζαμάι, Παπαδήμας (81′ Τζωρτζάτος), Γιαννακάκος (81′ Γιώτης), Τσούκας, Βασιλάκος (77′ Μυτάφης).

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Ρούσσος,Μικελόπουλος (57′ Πλεύρης), Μπασαλιάς (75′ Παπαδόπουλος), Καββαδίας (75′ Πανταζής), Χονδρογιάννης, Παναγιώτου, Κονιτόπουλος (80′ Βελκος), Ζαννάκης, Πασάι, Φίλος, Λώλης.